Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap óta nem találjuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap óta nem találjuk a barátnőmet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap dél körül amikor hoztam haza nagyon durván összevesztünk, ordibáltunk egymással, kiszállt a kocsiból és gyalog ment tovább. Nem érdekelt, elmentem mellette. Utána 2-3 óra múlva fel akartam hívni de nem vette fel, aztán este szóltam a barátnőjének, neki se vette fel hanem kinyomta (nekem még azt sem), reggel még mindig nem vette fel de a szüleinek se. Az apja csak ki akar herélni. Soha nem csinált még eddig ilyet. Felhívtam a főnökét is aki azt mondta, hogy nem ment ma dolgozni. Kezdek aggódni érte mert ő egyáltalán nem ilyen, ötletem sincs hogy hol lehet. Mit tegyek?

22/F

2013. ápr. 16. 11:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Min vesztetek össze? Hogyan?

Lehet, csak rád akar ijeszteni, zsarolni, de nem tudom, mennyire volt komoly az egész összeveszés dolog. Szakítottatok?

Szerintem jó eséllyel valami ismerősénél van. Mennyi idős?

2013. ápr. 16. 11:34
 2/16 Bence_ ***** válasza:

Mondjuk ha meglesz akkor én "herélném" ki.

Mert rendben, hogy rád dühös. Veled nem beszél. Mert egy kaka szemét állat vagy.

De a szülei egészen más. Mondja meg nekik, hogy jól van és csak duzzog.

Rendőrség?

2013. ápr. 16. 11:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Pénz miatt veszekedtünk meg egy olyan dolog miatt ami akkor volt mielőtt összejöttünk mert én biztos még mindig csalom őt (sose csaltam meg, ő viszont egyszer igen de megbocsátottam neki). Durva dolgok csúsztak ki a számon ami rosszul esett neki. A szakítás is elhangzott de szerintem azt ő sem gondolta komolyan. 21 éves.
2013. ápr. 16. 11:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Küldj neki sms-t, hogy legalább a szüleit értesítse, hogy jól van, ha már téged szarba sem vesz. :(
2013. ápr. 16. 11:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a barátnője fedez neki.
2013. ápr. 16. 11:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, előttem hívta fel. Vagy lehet, hogy tudta, hogy mit fogok csinálni és előre megbeszélték? Küldtem már vagy 500 sms-t is. Amúgy együtt lakunk szóval ha kell valami úgyis haza jön. Remélem tényleg jól van.
2013. ápr. 16. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért nem megy el hozzá valaki?
2013. ápr. 16. 11:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Szülei sem tudnak róla semmit?Volt már azóta otthon?
2013. ápr. 16. 11:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Pénz, bankkártya nála van? Akkor lehet, hogy egy hotelben szállt meg. Előbb-utóbb úgyis be kell mennie dolgozni, kell tiszta ruha. Ezért gondolnám, hogy valamelyik barátnőjénél lehet.

Remélem nekem van igazam, és szerintem besértődött rád, és így büntet téged, duzzog valahol.

Ha jól tudom, 24 óra elteltével be lehet jelenteni az eltűnését a rendőrségen. Beszélj barátnőivel, szüleivel, ha nem kerül elő estig, bejelented eltűnését a rendőrségen. Ha tényleg ott bujkál valahol, akkor lehet, hogy jelentkezni fog nálad, mert nem akar ügyet.

Kis infó: [link]

HOGYAN SEGÍTHETI A RENDŐRSÉG MUNKÁJÁT? Az alábbi információk megadását kérni fogja Öntől a rendőrség:

- A keresett személy teljes neve, és a használatos becenevei

- Születési hely és idő

- Teljes személyleírás, beleértve különleges ismertetőjeleket, mint tetoválás, anyajegy, testékszerek, hegek, sebhelyek stb.

- A lehető legfrissebb és jó minőségű kép

- Helyszín és időpont, ahol a keresett személyt utoljára látták

- A ruházat és ékszerek leírása, amit eltűnésekor viselt

- Rokonai, barátai, kollégái listája

- Az általa gyakrabban látogatott, kedvelt helyei (szórakozóhelyek, játékbarlangok, parkok, sportlétesítmények stb.)

- Bankszámla és hitelkártya adatok

- A tulajdonában lévő gépjármű adatai

- Folyamatos orvosi kezelést igénylő betegségei, szenvedélybetegségek (gyógyszer, drogfüggőség stb.)

2013. ápr. 16. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy hol tetted ki.... Nem mindegy h a házuktól 2 utcányira vagy egy főút kellős közepén, ki tudja,h egyáltalán volt-e lehetősége biztonságban hazaérni... Gondolom az apja azért akar kiherélni, mert olyan helyen hagytad, ahol egy nőnek nem kéne egyedül bandukolni (bár az út szélén sehol se ildomos mert eléggé félreérthető...)
2013. ápr. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!