Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elfogadnom a valóságot? FFI 36 év 0 kapcsolat.
miért lenne a kérdezővel gond? Az hogy nem egyéjszakás r*bancokat akar összeszedni, és azon agyalni hogy minden héten fel kell szedni valakit, ez akkora gond a mai világban?
Szerencsére lehet élni kapcsolat nélkül is, mint ahogy a fenti példa is alátámasztja.
Jajj de cukik vagytok, ahogy egymást vigasztaljátok saját keserűségetekben, hogy nektek nem jött össze a kapcsolat, úgyhogy most jól megmutatjátok a világnak és szinglik lesztek. Na mindegy, ezen mindig jót röhögök...
Nyilván a kérdező kva boldog így, hogy életében egy épkézláb nő se jött össze neki. Hisz nyilván ezért írta ki a kérdést, ezért próbálkozott nőknél, és ezért írta le "hátrányként" a helyzetét, mert annyira rohadtul jó neki és így akar élni.
F.szt akar így élni, hát itt írja, hogy nem :D. És egyértelműen kva nagy gondok vannak veled Kérdező, ha soha sehogy semmikor semmi nem jött össze. Lehet, hogy bűnronda vagy, lehet, hogy unalmas, lehet hogy elképesztően ostoba, de valami gond tutira van veled. Mert nem te választottad ezt az életformát, hanem ebbe kerültél... De ne aggódj, 30 fölött jönnek a bepánikolt nők, akik lassan bármikor bárki mellett megállapodnának, csak legyen pasijuk, szóval ha kicsit összekapod magad, levadászhatsz egy ilyet.
Tudom, én leszek a zsigerköcsög, mert leírtam ezt, de ez akkor is így van...
Ha fáj az igazság, ha nem...
"Jajj de cukik vagytok, ahogy egymást vigasztaljátok saját keserűségetekben, hogy nektek nem jött össze a kapcsolat, úgyhogy most jól megmutatjátok a világnak és szinglik lesztek. Na mindegy, ezen mindig jót röhögök..."
Örülök, hogy szereztünk neked pár vidám pillanatot :)
Majd ha marha nagy szerelmi csalódásod lesz és 9 évet kell kidobnod az ablakon, k*** nem lesz ilyen jó kedved és pont ugyanigy fogod gondolni ahogy mi. De ne legyen igazam!
A kapcsolat összejött, csak mindegyik rohadt nagy csalódással végződött. És részemről inkább a nagy büdös semmit választom, mint ilyenből akár csak még egy is becsúszzon!!
"Jajj de cukik vagytok, ahogy egymást vigasztaljátok saját keserűségetekben, hogy nektek nem jött össze a kapcsolat, úgyhogy most jól megmutatjátok a világnak és szinglik lesztek. Na mindegy, ezen mindig jót röhögök... "
Több mint való az itt leírtak rád is igazak, ha ezzel a f*s oldallal foglalkozol a csodás kapcsolataid meg cuki barátnőid helyet. Nézz tükörbe köcsög.
16-os
Őszintén remélem tényleg iróniával írtad amit írtál...
Azaz ,tegyél fel, had röhögjön rajtad Magyarország. Te leszel a gyakókérdések udvari bolondja! Hajjráá, ajjráá!
Szerintem inkább húzd meg magad, mert láthatod, hogy mennyire égőnek tartanak. Bár én nem.
De legalább nem szűz vagy. Bár az is meglehet...
Írta itt az a nő, hogy kidobott 9 évet az életéből az elfuserált viszonyával. Ezért nem kell nekem leköteleződni soha senki mellett, mert én előre tudom, hogy így járnék. A szerelem elmúlik, utána meg csak rabszolgázhatsz a házisárkányod mellett! Nem kell ez. Szerintem legyél inkább prosti kucsaft, én is azt teszem.
Kerékpáros dumás hozzászóló meg csak annyit akart szerintem,hogy egy merev lúzer vagy, ha ilyen stílusban társalogsz. Ezt nem szeretik a nők, ezt a nyelvtankönyv tisztaságú társalgási nívót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!