Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tényleg van fiú-lány barátság?
Már másodszorra esem ugyanabba a hibába. Mindig azt mondják, hogy nincs f-l barátság, én is ezt gondoltam. Másodszorra kosarazott ki egy srác, akiről szintén azt hittem, hogy szeretne tőlem valamit, de ő is csak barátkozni akart. Pedig már 19 éves, és komolyan csak barátkozni akar...még annyit se mondott, hogy akkor legalább szexeljünk egyet.(bocsánat, de a legtöbben kihasználták volna a helyzetet, szerintem)
Persze, részben szerencsés vagyok, hogy vannak igaz, jó barátaim, de...visszagondolva egy csomó fiúra azt hittem, hogy akar valamit, és büszkén mosolyogtam rájuk, hogy megtisztelve érzem magam. Most meg kínosan érzem magam..
Tapasztalatok? Ötletek? Tanácsok?
Van. Testvérként tekintek rá, ahogy ő is rám. Igazából ő olyan fiúban, mint én lányban. :) Vagy amiben nem, abban pedig kiegészítjük egymást.
Ez furán hangzik, hiszen sokan azt gondolják, hogy na pont egy ilyen kapcsolatból lehet jó párkapcsolat, de egyikőnk sem gondolja túl ezt a dolgot és csak és kizárólag testvéri szinten gondolunk egymásra.
Az egyik bizalmasom. :)
Egyébként a barátságokhoz alapból az kell, hogy egyik rőszről se induljon úgy a dolog, hogy ebből akár még több is kisülhet. Mert onnantól már nem lesz igazi barátság.
Az egyik fél mindig kicsit többet érez..
Nálunk is így volt..mondjuk kölcsönösen.. most 2hónapja élünk boldog párkapcsolatban. :)
Hogyne lenne! A lányoknál ismerkedők 99%-a a barátzónában köt ki. Lehet hogy többet akarnak a lánytól,de úgyse lesz több...szóval van.
Az utolsó válaszolónak is igaza van: Ha mindkét fél prasnya,akkor úgyse lesz több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!