Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb lány barátommal összejöttem. Beleszerettem ő is szerelmes lett. A lány 3 hónap után szakitott velem mert megint barátinak kezdte érezni a dolgot.(amiben én is hibásnak érzem magam). Azt mondta h legyünk barátok, de még mindig iszonyúan szeretem. Próbáljam meg visszahódítani?2013. ápr. 11. 11:36
1/6 anonim válasza:
felejtsd el,ez sosem jo,barátságból kapcsolat,
bele sem kellett volna fogni,és ezt a csaj is igy gondolja
3/6 anonim válasza:
Semmi értelme ezt erőltetni,tényleg kár volt belekezdeni,felejtsd el,keress mást!
4/6 A kérdező kommentje:
nekem ő az ugymond első nagy szerelmem még nem éreztem igy lány iránt, ezért nem akarom és nagyon nehéz lenne elfelejtenem.
2013. ápr. 11. 12:14
5/6 anonim válasza:
az elsővel értek egyet. 6 éves korom óta ismerek egy srácot és múlt ősszel összejöttünk és ugyan ez volt a helyzet hogy az egész vissza ment barátiba... és szakítottunk de ugyanolyan jóba vagyunk azóta is :) szóval ha normális a csaj akkor nem kell elveszítened :) és az nagyon jó érzés. tapasztalatból mondom :)
6/6 Schwarzi01 válasza:
Nemertem az embereket, ha valami nem megy, mert kell rogton feladni, meg mert kell lebeszelni a masikat. szerintem siman hoditsd vissza, kepes vagy ra, fo az onbizalom. legyel pozitiv, es ne hallgass az aaaa hagyd a fenebe, keress mast tipusu emberekre, mert nekik nincs semmi kitartasuk, az elso nehezsegek utan feladjak. nem ismerlek, meg a lanyt sem, ezert tanacsot sem szeretnek dobalni, de probalkozz nyugodtan, fel a fejjel :) 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!