Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Ez tényleg így lenne? Van esély?
Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy lány, róla szólna a kérdés. Szerintetek, lesz valaha olyan, aki nőként tekint rá? Ha jellemezni kellene, akkor külsőre mondjuk olyan 170 cm, 75 kg, hosszú barna haj, barna bőr (nem szolárium), barna szem és ízléses öltözködés. Belsőre pedig kedvesnek, viccesnek, őszintének, megbízhatónak, kitartónak, talpraesettnek mondanám. Próbálkozott már 1-2 fiúnál, de visszautasították, mondjuk én nem értem, hogy miért. Aztán mivel nekem nincsenek gondjaim a pasikkal, tőlem kért tanácsot, de igazán nem tudom, mit mondjak neki. Mit gondoltok?2013. ápr. 4. 18:44
1/6 anonim válasza:
szerintem az nem tetszik nekeik,hogy 75kilo,mert tudod a fiatal-30 alatti srácok kényesek az ilyenre...
2/6 kolosszus22 válasza:
Jó húsban lehet a csaj, 75 kilót én sokallom egy átlag nőnél, mondjuk nem alacsony, de nem is túl magas a 170 cm-el. Összességében elég husi lehet a csaj az már lehet kizáró tényező, sok egyéb mellett.
3/6 anonim válasza:
75 kg... Itt szerintem a súlyon akadnak meg.
Látható felesleg van rajta, vagy pedig erős csontozatú? Mert azért nem mindegy...
4/6 anonim válasza:
én vagyok 75kg, a magam 175 magasságához... 20 éves fiúként:D
természetesen lesz majd ilyen fiú, csak várnia kell.. az alkata.. mondjuk úgy, nem divatos:D
de lesz pasija idővel:)
5/6 A kérdező kommentje:
hát igazándiból szerintem, van rajta felesleg, de viszont, erős a csontozata, illetve izmos, erős is.
2013. ápr. 4. 18:56
6/6 anonim válasza:
De már, van olyan csaj aki 120 kiló mégis van pasija...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!