Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes elfogadnom a valóságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elfogadnom a valóságot? FFI 36 év 0 kapcsolat.

Figyelt kérdés
Persze voltak két-három alkalmas találkák, de igazi tásra jellemző hosszabb dolog sosem alakult ki. Együtt élés sem volt még. Hogyan lehet, ha egyáltalán lehetséges, ilyen hátrányt ledolgozni?
2013. ápr. 16. 10:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

nekem van olyan ismerősöm aki 45 éves

szüleivel él, 0 kapcsolat, csak ilyen futó, 1-2 éjszakás

2013. ápr. 16. 10:45
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
Ilyenkor már elég komoly defekt szokott állni a háttérben, mert még a fogatlan cigányoknak is van párja. Vagy a fejben van valami komoly hiba, vagy az elvárások irreálisak.
2013. ápr. 16. 10:48
 3/24 anonim ***** válasza:
ugyan nem hiszem el a kérdést, de menj ki Keletre, a volt SZU valamelyik államába és megoldódik a problémád. (Ne Moszkvába, az drága hely és a nőknek is igen magasak az elvárásaik.)
2013. ápr. 16. 10:48
 4/24 anonim ***** válasza:

Igen, itt valami hiba van.

Általában a túlzott elvárások, senki sem jó neked szerintem, bár nem tudom, ez csak így ismeretlenül tipp. Ez nem mindig direkt dolog, én is sokáig mindenkibe belekötöttem, a legjobb pasik sem feleltek meg nekem, pedig nagyon szerettem volna párt, de valamiért senki nem fogott meg. Aztán 5 év ilyen magányos kínlódás után ismertem meg a párom, akit szeretek kívül belül, szóval csak el jött ez is.

Úgyhogy sosem késő még.

2013. ápr. 16. 10:54
 5/24 anonim ***** válasza:

Szerintem már ne is eröltesd...

Na jó,próbálkozz,de elöbb gondolkodj,mit hibázol el állandóan.

Nekem 16 évesen volt az első csajom,és az se tegnap volt...

Vagy azt csinálod,hogy nem foglalkozol ezzel,és inkáb mást csinálsz.

2013. ápr. 16. 11:06
 6/24 anonim ***** válasza:
van aki képtelen rá, ami nem megy, nem kell erőltetni. ha akarnád úgy alakult volna
2013. ápr. 16. 11:23
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elég izgalmas. Filmek és kerékpározás, ezek érdekelnek leginkább.
2013. ápr. 16. 11:31
 8/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi baj nincs. Egyáltalán nem ciki. Vannak akik önszántukból nem is akarnak soha kapcsolatot. Őket is ugyanugy meg letojni.

Én még csak 24 éves vagyok de soha többé nem akarok kapcsolatot. Lány létemre. Szex nélkül is vigan megleszek. Legalább a szíved egészben van :( Nem csesztek át, tudsz bízni és szeretni. Nem csak a csalódás a gyomorideg és a fájdalom az osztályrészed. Lehet harmónikus boldog életet élni kapcsolat nélkül is. Azt fogok én is. Szingliségnél jobb nincs.

2013. ápr. 16. 11:53
 9/24 anonim ***** válasza:
Elirtam, mások véleményét kell letojni. Ne a környezetem döntse már el hogy éljem az életem.
2013. ápr. 16. 11:55
 10/24 anonim ***** válasza:
74%

Filmek és kerékpározás. Ebben semmi rossz nincs! Én is ezeket csinálom. Sosem értetem a nőket akik ezt unalmasnak tartják mire vágynak? Limuzinnal Las Vegasba?? Undormány milyen elvárások vannak manapság a nők részéről (és mit tudnak nyujtani cserébe? semmit) simán lehet, hogy nem is veled van a probléma hanem rossz emberekkel találkoztál.

Miért nem lehet értékelni és örülni a kis dolgoknak? Egy kellemes séta a természetben, együtt nézni a naplementét, összebújva megnézni egy filmet.. hova lettek az ilyen nők? Ami nem kerül pénzbe azt már nem is tudják értékelni.

2013. ápr. 16. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!