Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Melyik csajtipust szeretitek jobban? : )
Egy éjszakára az 1.
Hosszabb kapcsolatra, 2.
Te milyen fickóval jönnél össze?
Olyannal aki izmos, jóképű, önbizalomtól duzzad és kiáll magáért de erőszakos, bulizik, cigizik és mindenkivel flörtöl vagy egy megbízható, hűséges, nem túl izmos, művelt, unalmas és csúnya sráccal?
ne igyon, meg ne cigizzen, ezen kívül engem nem érdekel mit csinál, csak ne csaljon meg.
kérdésre válasz:
a 2es típus, de merje kimondani amit akar.
9: Akkor inkább legyen egy kicsit kevésbé szép, de normális és kulturált, mintsem egy diszkór*banc, aki józanul már nem is tudja élni az életét, és a sok üresfejű kanmajom meg mind őket akarja. Ahogyan már az előző kommentemben leírtam, soha nem tudnék elképzelni egy ilyen csajt magam mellé, és ehhez tartom is magam. Az a lány, aki nekem tetszik, szintén teljesen más típus: lehet hogy soha nem fog egy szépségversenyt sem megnyerni, de ettől még nagyon aranyos arca van, és ő maga is egy nagyon kedves, állandóan mosolygó életvidám lány, ráadásul jól tanul, de egyáltalán nem egy ilyen kockafej típus. Na és azt képzeljétek el, hogy 18 éves kora ellenére még talán soha nem volt részeg, nem drogozott, és erre igenis büszke, akárcsak én!
(Ha gondoljátok, privátban küldök róla képet, akit érdekel, írjon!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!