Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Melyik csajtipust szeretitek jobban? : )

Figyelt kérdés
Az olyanokat akik flegmák bulizósak dohányoznak menők kimerik mondani amit akarnak és odaadják magukat bárkinke vagy az olyanokat akik kulturáltak rendesek nem buliznak nem cigiznek sportolnak nem isznak( alkoholt) és értelmesek!! :) persze ez két véglet de hogyha csak ebből a kettőből.lehetne választani aklor melyik? :) és ezzel most nem azt akarom mondani hogy aki bulizik az hulye... Jah és inkább a külső vagy a belső? :))))

2013. ápr. 15. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Egy éjszakára az 1.

Hosszabb kapcsolatra, 2.

2013. ápr. 15. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
ez qrvajó...te egy hűséges, csúnya kisf@szú lúzert, vagy pedig egy páva gazdag menőt szeretnél?
2013. ápr. 15. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Az első típusnak szar az élete,mert mindenki csak megdugni akarja,mert ahogy írtad mindenkinek odaadja magát.A második típussal én jobban kijövök,velük lehet jókat beszélgetni,szórakozni,stb.Én a másodikat szeretem jobban.
2013. ápr. 15. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Inkább a második, de egyébként nálam az dönt, hogy normális társaság-e, nem csak egy darab f@sz a lakodalomban, akinek nincs egy önálló gondolata sem.
2013. ápr. 15. 21:37
 5/10 Ivan Iljics ***** válasza:

Te milyen fickóval jönnél össze?

Olyannal aki izmos, jóképű, önbizalomtól duzzad és kiáll magáért de erőszakos, bulizik, cigizik és mindenkivel flörtöl vagy egy megbízható, hűséges, nem túl izmos, művelt, unalmas és csúnya sráccal?

2013. ápr. 15. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ugye csak vicc, hogy én egy olyan 1. típusú k*rvára akár csak ránézni is tudnék? :S
2013. ápr. 15. 22:17
 7/10 Balanus_concavus ***** válasza:
a kulturált alkoholistát
2013. ápr. 16. 01:18
 8/10 anonim ***** válasza:

ne igyon, meg ne cigizzen, ezen kívül engem nem érdekel mit csinál, csak ne csaljon meg.

kérdésre válasz:

a 2es típus, de merje kimondani amit akar.

2013. ápr. 16. 08:01
 9/10 anonim válasza:
ja bocsi de mi baj azokkal a csajokkal akik szépek szeretnek bulizni ki merik mondani amit akarnak és néha cigiznek de nőiesek és egyben menők is tudnak lenni és nem adjak oda mindenkinek magukat ezeket kifelejtetted???? lehet okos de rondaaa :P
2013. ápr. 16. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

9: Akkor inkább legyen egy kicsit kevésbé szép, de normális és kulturált, mintsem egy diszkór*banc, aki józanul már nem is tudja élni az életét, és a sok üresfejű kanmajom meg mind őket akarja. Ahogyan már az előző kommentemben leírtam, soha nem tudnék elképzelni egy ilyen csajt magam mellé, és ehhez tartom is magam. Az a lány, aki nekem tetszik, szintén teljesen más típus: lehet hogy soha nem fog egy szépségversenyt sem megnyerni, de ettől még nagyon aranyos arca van, és ő maga is egy nagyon kedves, állandóan mosolygó életvidám lány, ráadásul jól tanul, de egyáltalán nem egy ilyen kockafej típus. Na és azt képzeljétek el, hogy 18 éves kora ellenére még talán soha nem volt részeg, nem drogozott, és erre igenis büszke, akárcsak én!

(Ha gondoljátok, privátban küldök róla képet, akit érdekel, írjon!)

2013. ápr. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!