Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy kibírjam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kibírjam ezt az állapotot?

Figyelt kérdés

A barátommal csak pár hete járunk, ő hajnaltól késő estig

dolgozik (mezőgazdaságban) Ezért csak egy héten egyszer

tudunk találkozni, annak ellenére, hogy nem lakunk messze

egymástól. Ezt én nagyon nehezen tűröm, bár nem szólok neki

mivel nem az ő hibája, hogy ennyit kell dolgoznia.

2013. ápr. 16. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet nagyobb tapasztalatom van nekem a mezőgazdaság felé mint neked.Van egy pár hektárunk már ne is haragudj.Tudod az én párom is mezőgazdasággal foglalkozik,és amikor összejöttünk ha kellett én segítettem neki nem itt nyavajogtam,hogy nincs velem.
2013. ápr. 16. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
És úgy mellékesen ne is csodálkozz ha nem szán rád időt ha nem úgy állsz a munkájához ahogy kell.
2013. ápr. 16. 10:43
 13/16 A kérdező kommentje:
11, 12 Na nehogy már én dolgozzam a munkahelyén!!!!! Amúgy is ez a dolog csak addig zavar amíg el nem vesz feleségül utána annyit dolgozik énfelőlem amennyit akar.
2013. ápr. 16. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:

1-es:

Ilyen a mezőgazdaság, az én párom is ott dolgozik, na nem a földeken, hanem mint informatikus mezőgazdasági cégnél de ő is napi + 3-4 órát minimum dolgozik mostanában meg hétvégén is.

Le is vannak maradva, meg ez egy ilyen életforma. Nekem is a főnököm földet is csinál, van hogy kimegy reggel 6kor és este 11-éjfél mire hazaér. (na, én mondjuk nem bánom :P :D) Van, aki éjszaka is dolgozik kint.

De kérdező, valami veled se stimmel, mi az hogy pár hét után azt várod, hogy elvegyen? XD

2013. ápr. 16. 10:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Már két éve próbálkozunk, hogy összejöjjünk csak emiatt eddig nem sikerült. Májusban összeköltözünk, októberben eljegyzés, jövő májusban pedig esküvő. Már megbeszéltük.
2013. ápr. 16. 11:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként miért kell rögtön rosszra gondolni,ha valaki sokat dolgozik?Egyből sokan azt írják,hogy tutira nem dolgozik stb.Eszükbe sem jut,hogy igen.Mindenki magából indul ki:)
2013. ápr. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!