Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az udvarlástól nem lesz aszimmetrikus egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 15. 20:32
1 2
 11/15 kolosszus22 ***** válasza:

Utolsó, ezért a kijelentésedért pár feminista nőtársad most felkoncolna! :D

26F

2013. ápr. 15. 21:36
 12/15 anonim ***** válasza:
De z lesz. egy kapcsolatért mind a 2 félnek tenni kell. Nem csak a pasinak.
2013. ápr. 16. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Szegény 10-est jól lepontoztátok, pedig igaza van.

Azok a férfiak jönnek ezzel a "mi az a baromság, hogy a férfinak meg kell hódítani a nőt? hát nem egyenjogúság van? mozduljanak meg a nők, ha akarnak valamit" - dumával, akik nem tudnak egy Nővel bánni, lusták és egocentrikusak.

2013. ápr. 28. 00:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el minden választ, de ez, hogy a férfinek mindig éreztetnie kell a nővel hogy mennyire tökéletes, szerintem elég hülyeség. Nekem legalábbis nem arra kell egy férfi, hogy legyen valaki aki mindig azt szajkózza, hogy hú de tökéletes vagyok, sőt, eléggé unalmas is lenne egy idő után. Az ilyesmit amúgy is érzi szerintem az ember, minek kimondani, beszélgessünk inkább érdekes dolgokról meg csináljunk érdekes dolgokat, én ettől érzem jól magamat valakivel, nem attól, hogy folyton bókolgat. Az udvarlástól pedig de, az lesz, de van akit ez nem zavar. Én úgy vagyok vele, hogy engem nem kell meghódítani, mert vagy kedvelek valakit, vagy nem, utóbbi esetben pedig bókolgathat, vehetne nekem bármit, meghívhatna akárhova, nem fogom jobban kedvelni. Előző esetben pedig nincs szükség az udvarlásnak nevezett színjátékra. Ismerkedni lehet enélkül is.
2013. ápr. 28. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudod, az a helyzet, hogy ha fejreállsz, akkor is a nő fogja kihordani, megszülni és szoptatni a gyereket.

Ennél aszimmetrikusabb már nem is lehet a dolog.

Emiatt cserébe aztán jól megnézi, hogy kit választ.

2013. ápr. 28. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!