Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek olyan, akinek aszimmetrikus a melle?
Én is lány vagyok, az enyém az... nagyon...
Iszonyatosan utálom! Szerencsére most nincs barátom, de ha majd lesz, akkor nem tudom, hogy fogja fogadni ezt, ha majd oda kerül a sor... Persze, tudom, hogy "ha szeret, akkor így szeret" stb., stb. De azért valljuk be, hogy egy lányon jobbik esetben a melle a legszebb és a legizgatóbb, és a fiúk eléggé vizuális emberek...
Van itt valaki, aki hasonló helyzetben van, mint én? Mit lehet tenni ez ellen?
Köszönöm :)
16-L
Minden lánynak aszimetrikus a melle valamilyen szinten. Az egyik mell nagyobb, mint a másik. Csak nálad még nagyobb a különbség mint amúgy. 16 évesen még simán nőhet a melled, ki tudja, lehet, h pár év múlva nagyjából kiegyenlítődik. Addig semmiképpen ne műttesd meg! Ne jusson eszedbe zsírleszívás meg ilyen hülyeségek.
A különbség látszik ruhán keresztül is? Mert ha nem, akkor végképp nem kell aggódnod a fiúk miatt...ez nem akadályoz meg abban, hogy összegyere egy sráccal! Hiszen nem pucéran ismerkedsz gondolom, hanem ruhában :D Ha meg már odáig juttok, hidd el nem kell görcsölni miatta, ő sem lesz tökéletes, ez tényleg nem ezen múlik. Meg hát mire odajuttok lehet, h már magától is "rendbe jön" a melled, hiszen most is növekedésben van :)
Kitartást!
Persze, tudom, hogy minden nőnek aszimmetrikus, csak a mértéke változó. De nekem mégis minden lépésemnél, minden mozdulatomnál benne van a tudatomban, hogy aszimmetrikus a mellem. Nem vágok savanyúkáposzta pofát, sőt, mosolygós vagyok meg nevetős.... de ez zavar.
Igen, a különbség látszana ruhán keresztül is, ha nem szivacsos melltartót hordanék. Szóval ezzel lehet korrigálni, így nem látszik szerencsére :) Nem tudom, hogy fog-e változni... már évek óta ilyen, vagyis mindkettő nőtt egy picit, de ugye a maga mértékével, tehát nagyobb lett, de aszimmetrikus.
Köszi, hogy írtatok :)
Egy páros szerv se ugyanolyan :) Bár nekem tök egyformának tűnnek elsőre, biztos van bennük is eltérés, csak még nem észleltem, mi. XD
16L
:))
Megnéztem, nekem sem szimetrikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!