Aszimmetrikus mellel mit lehet kezdeni?
Persze tudom, hogy meg lehetne műteni, TB által vagy saját költségből, de ... ezt a megoldást hanyagolni szeretném.
Még csak 16 éves vagyok, lehet, sőt biztos, hogy 20 éves koromig pl. sokat fog még változni, de ha abból indulok ki, hogy ezidáig sem változtak sokat e téren... nem túl kecsegtető...
Arra gondoltam, hogy zsírleszívással lehetne segíteni rajta? Mert ugye a mell nagy része zsír. A zsírleszívás pedig helyi kezelés, szóval nem "valahonnan" fogynék, hanem pont arról a mellemről.
Esetleg másvalaki, aki megoldotta eme problémáját? :)
Melltartóban nem látni, de azért csak szebb volna egy szimmetrikus mell.
Előre is köszönöm :)
16L
Igen, nagy gondom van, mert tényleg csúnya :S
Hát, legyen úgy, ahogy mondod!
Jaj, de aranyosak vagytok, mindhárman, köszönöm :)
De ugye azt azért elképzelitek, hogy nem 2 cm különbség miatt nyavalygok? :P Jó, nem is 12 miatt, de azért látványos a különbség.
Mindhárman zöld kezet kaptatok tőlem, első: Téged sem én pontoztalak le, nehogy úgy gondold esetleg, csak azért mondom :)
Köszi, tényleg :)
:)))
Köszi, aranyos vagy! :)
Semmi gond nincs vele, itt nézelődj milyen sokfajta van. A tiéd is átlagos (a lap alján lehet lapozni, minden mellhez írt egy rövid történetet a tulajdonosa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!