Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nagyon zavar egy lányon az aszimmetrikus mell?
Tudom, hogy semelyik lánynak nem egyforma a melle, szóval ezzel tisztában vagyok... csak az a bajom, hogy nekem is aszimmetrikus mellem van, és iszonyatosan zavar. Az egyik még kicsi, de már az a méret is pont elég, a másik pedig 3-4 mérettel nagyobb, már-már lóg. :/ Melltartóban szerencsére nem látni, de melltartó nélkül még itthon sem szaladgálok, annyira utálom. Nem hiszem, hogy fog változni, mert már kb. 1 éve egyik sem nőtt... műtétet pedig nem igazán akarok...
Tudom, hogy úgyis csak 1 olyan fiút kell találnom, aki elfogadja ezt, és most hiába kérdezgetem itt az idegeneket... csak érdekel egy-két fiú véleménye... Előre is köszönöm!
15/l
De aranyosak vagytok.:)
Utolsó: Tudom! Ez volt amúgy az első mondatom...
Hát tudod nekem meg az egyik markom nagyobb mint a másik.
Szerinted összeillünk? :-DD
Igen, kedves ötös, igazad van:) Nem 3 mp után tervezem az ágyba bújást senkivel...
Kedves szimmetrikus markú! Ezek szerint nagyon összeillünk.... :DDD
Utolsó... jó hasonlat, de legalább van benne igazság. :D
Csak azért aki egy kicsit "defektes" nem fogja fel ilyen könnyen...
*aszimmetrikus markú.
Bocsánat, ezt akartam írni:)
Nyugi, MINDENKI defektes egy kicsit. (Vagy nagyon.)
Ne problémázz rajta, hidd el, hogy vannak ennél sokkal nagyobb sorscsapások is. Csak nézz körül a saját környezetedben, biztosan találsz olyat, aki sokkal súlyosabb problémákkal küzd.
Én ilyenkor azt szoktam érezni, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy nekem csak a saját kis gondjaim-bajaim vannak, és nem olyanok, mint neki.
Szerintem neked is így kéne látnod a világot. :-D
(én voltam az aszimmetrikus markú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!