Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért kell hazudozni?
A probléma a következő: én 20/f
van egy nagyon jó lány ismerősöm (több mint 4 éve ismerjük egymást) mindent megtudunk beszélni, egymás problémáit meghallgatjuk, ha baj van akkor segítünk egymásnak. ÉN NEM VAGYOK BELÉ SZERELMES!
Pár hónapja összeszedett vmi srácot 24-25/f ez engem különösebben nem is érdekel.
Csak az a probléma hogy nekünk srácoknak azt hazudja a csaj hogy nem beszél egyikünkkel sem. De én tudom hogy hazudik ismerősöktől, facebook-ról és egyéb forrásokból. És a hazugságai túl átlátszóak. És mint (legjobb)barátja (vagy lelki társa ez nagyon rosszúl esik) Ha rákérdezek a csajnál akkor meg: "Nem hiszel nekem?! , Azt hiszed hazudok? Tudod hogy utálom a hazugságot!, ilyet és hasonlót kapok és akkor persze én vagyok a rossz...
Most ezzel mit kezdjek?
"nekünk srácoknak azt hazudja a csaj hogy nem beszél egyikünkkel sem"
Ez az állítás egy paradox.
a srác utál engem mert közel állok a csajhoz
(így volt ez az előző 2 barátjánál is +1 barátnője is elakart minket szakítani mert túl jól megértjük egymást)
szóval: nekem azt mondja hogy nem beszél a sráccal
a srácnak meg azt mondja hogy velem nem beszél
" Nem értem, miért kell hazudozni? "
" a srác utál engem mert közel állok a csajhoz "
-> szerintem megadtad magadnak a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!