Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha együtt vagy valakivel három hónapig (ami, ha úgy vesszük nem is sok idő) együtt vagy és egy idő után elkezd hazudozni meg ilyenek és kidob mert túl komolynak érzi?
Figyelt kérdés
Szerintem cink a dolog,de barátnőm nagyon ki van emiatt és nem tudom hogy tudnám jobb kedvre deríteni mert ami eszembe jutott mind kipróbáltam.2012. nov. 12. 03:11
1/4 anonim válasza:
Most akkor ki kit dobott ki? Mi volt számára túl komoly? Ki hazudott?
2/4 anonim válasza:
A barátnőd remélem, hogy nem szeretett bele halálosan ebbe az alakba. Minél előbb menekülni kell az ilyentől, nem érdemli meg, hogy foglalkozzon vele! :(
3/4 anonim válasza:
Már hogy lenne normális. Természetesen nem az.
4/4 anonim válasza:
Persze. A barátnőd van oda emiatt. Hát persze. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!