Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy létezik, hogy a legelönyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy létezik, hogy a legelönytelenebb külsejü es helyzetü ferfinek is csak csinibaba kell?

Figyelt kérdés

Most hogy átlagos kinezetem lett, kis túlsúllyal. (15 kiló) senki nem

nez ram.

Azelött sok hódolóm akadt , en meg sajnalatból is taliztam pasikkal, persze butaság volt utólag jól látom, mert forditva nem igy van, senki nem kivancsi a belbecsre, ha a kulcsin nincs rendben.

Most nem konkretan az en helyzetemre varom a valaszokat, hanem igy altalaban, miert van igy , hogy sok ferfi akinek se munkaja, se penze se autója se nem jókepu se nem kisportolt de mégis fotomodellre vágyik, es inkabb ül egyedül, ha nem talál?

Fizikailag képtelen volna lefeküdni egy hozza hasonlatos növel? Magyarul: nem állna fel neki?

Elsösorban ferfiak válaszát várom.

2013. ápr. 15. 17:18
1 2
 11/14 DaniKacsa :P válasza:

Már megbocsásson hölgyem, ha ön 36 évesen 15 kilót nyom akkor sürgősen keressen fel egy orvost. Ez a testsúly abszolut abnormális az ön korához képest.

21F

2013. ápr. 15. 18:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Drága hölgyem már bocs, de mit vársz? Öreg vagy és kövér (én meg őszinte, már bocs). Harminc felett egy szingli nő nem sokat ér, pláne akkor, ha még csak nem is szép.

Te mégis mit tudsz felmutatni, a belsődön kívül, habár arról sok mindent elárul, hogy itt vagy vénlányként család nélkül ennyi idősen, egyedül, amikor egy normális hölgy már a csemetéket nevelgeti.

Továbbá ha neked ez az értékrended „se munkaja, se penze se autója se nem jókepu se nem kisportolt” akkor mégis mit panaszkodsz.

2013. ápr. 15. 20:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Van egy gyermekem, elvált vagyok...

36 evesen öreg se vagyok, kövernek lehet köver

2013. ápr. 15. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, hogy ezt kell írjam de így nagyon nehéz helyzetben vagy. Ha pasit akarsz akkor mindenképp le kell fogyj, mert a külső sokat számít. Cardio, étrend változtatás... Mint mondtam pár hónap alatt szép eredményeket lehet elérni, kezdj neki.
2013. ápr. 16. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!