Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves vagyok és még soha sem volt barátom. Nagyon gáz vagyok? Létezik még ilyen?
Képet képet képet!!!
szerintem nem para,
fiatal vagy és csinos, lehettséges, hogy még nem talátlad meg az igazit. De ne görcöslj erre, mert ugyis akkor fog jönni mikor nem számitassz rá :)
Létezik. Volt egy barátnőm, le is diplomázott, és még soha nem volt pasija. Soha. Pedig szép volt, és kedves, csak szerintem túl visszahúzódó volt, meg nagyon fogták otthon.
Végül társkereső hirdetésben talált magának pasit, és azóta is boldogok.
Semmi baj, majd találsz valakit. Csak most már tudatosan keresni kell, mert a helyedbe nem jön senki.
nekem két ilyen viszonylag közeli ismerősöm van. 24 évesek szintén. az egyikük elég nagy darab és rettentően visszahúzódó, egyébként viszonylag okos lány. a másik átlagos külsejű, de baromira antiszociális. mindkettő tudna változtatni a helyzetén, de nekik így is megfelel. na ez az, amit én gáznak tartok. nem tudom a kérdezőnél mi lehet a gond, ha ezek közül bármelyik, hát tenni kell ellene. sok sikert!
23/l
8 Akkor te szedjél fel egy kukás bácsit, nehogy magányos maradj.
Szerintem nem gáz. 40 évesen már gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!