Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha hozzánk költözik a barátom? Mamámékkal lakom, és ök szeretik. Én 16 éves vagyok, ő 20.
Igen. Sőt!
Mamádékat mivel lehetett erre rávenni.
Még csak 16 éves vagy, hova az a nagy siettség? Mióta vagytok együtt? Te még gyerek vagy, nem értem miért kell ilyen korán felnőtteset játszani :(
Igen, az. Lehet úgy is szeretni, h még nem költöztök össze. Mamádék nyakára?
Miért akar odaköltözni?
egyáltalán h merül fel ilyen kérdés? Elég nevetséges ne haragudj
Természetesen nem engedném, ismerem a 16 éves önmagam, emlékszem életem nagy szerelmeire és utólag haragudnék a szüleimre ha 16 évesen odaköltöztetik az aktuális nagy Ő-met..
minek felnőttködni, éld a gyerekkorod amíg tart, sose jön már vissza
hát elég liberális nagyszüleid lehetnek. gondolom még nem túl idősek, és preferálják a korai családalapítást, viszont ezt túlzásnak érzem.
nem gáz, hanem egyenesen abnormális. 16 évesen még nem kell együtt élned a fiúddal.
lehet én vagyok az őskövület, de amikor a te korodat tapostam, eszembe nem jutott volna ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!