Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy én mindig "kifogom" az önző és problémás embereket?
Nem tudom mivel lehet a baj, de egyszerűen nekem soha nem sikerül minden téren normális párt találnom.
Nekem az a legfontosabb, hogy a páromnak mindent megadhassak, igazán jól érezze magát mellettem, és a párkapcsolat egyfajta biztonságérzetet nyújtson számára. Igyekszem mindig így szervezni a dolgaimat.
De eddig nekem soha nem sikerült. Tudom, hogy vannak normális férfiak, de én mindig egy önző, öntelt és önimádó embert fogok ki magamnak. Nem tudom miért van ez így...én soha senkit nem nézek le, nem vagyok nagyravágyó, de szerintem egy párkapcsolat csak akkor működik jól ha mindkét fél "tesz bele" valamit. Ennek ellenére én mindig a lenézést, a kapzsiságot és a kihasználást kapom. Már kezdem feladni a reményt...25 éves vagyok és jó lenne már megtalálni azt az embert, aki úgy kezel mint egy nőrmális társat...mint egy nőt.
Szerintetek mivel lehet a gond? Csupán véletlen...vagy esetleg vonzom az ilyen embereket? :(
25/ N
Nem gondolnám, hogy ugyanolyan vagy.
De hogy vonzod őket, az biztos.
Hogy miért? Jó kérdés. Talán apád is ilyen volt, ezért ösztönösen vonzódsz hozzájuk, hiába, hogy szenvedsz mellettük.
Az ilyesmi már a legelején kiderül, és vannak olyan Teréz anyu típusú nők, akik látják ugyan, hogy problémás a férfi, de szinte hivatásuknak érzik "megmenteni".
Én is sokáig ilyen voltam, de szerencsére kikecmeregtem ebből. Ha egy srác problémás, oldja meg, majd utána jöhet hozzám. Már, ha egyáltalán meg akar változni, mert a legtöbb pont így érzi jól magát. Hiszen vannak ilyen nők, akik mellett ezt megtehetik.
Ne hagyd magad, ha kiderül, hogy a srác nem tesz meg legalább annyit a kapcsolatért, mint te, akkor lépj tovább.
A "mindig" elég tág fogalom, a szó amit kerestél az "általában".
A "problémás ember" is igen tág fogalom. Azért mert te az általad leírtakat annak tartod, még közel sem jelenti, hogy valóban azok.
Szóval a gond veled van és semmi mással. Képtelen vagy megbecsülni azt amid van, mindig csak többet akarsz. Egy felszínes, számító k*rva vagy feltehetően. Véleményem szerint pont az kapod amit érdemelsz.
mert ilyen volt apád is, ez a férfi mintád...
én is megszívtam nekem a női mintám (anyám) egy örökprűd, anyáskodó :D, senkiben sem megbíző makacs öszvér
és én is ilyenekbe lányokba zúgok bele legjobban
F19
Visszaolvastad amit irtal?
Leirod, hogy te egy kapcsolatban a masikat magad ele helyezted, neked az o boldogsaga/elegedettsege a fontos, mindet meg akarsz neki adni, stb.
Ehhez egy onzo pasi kell, mivel egy normalis kapcsolatban mindket fel boldogsaga fontos, amiert mindketten tesznek is.
Nalad az a fontos, hogy a pasinak jo legyen, egy onzo pasinak pedig szinten az a fontos, hogy neki jo legyen.
Neked ez kell, es az altalad valasztott ferfiaktol meg is kapod. Fogadd inkabb el magad, ha megvaltoztatni nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!