Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért problémás a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért problémás a nagyobb életkor különbsége?

Figyelt kérdés

Sokszor megszólnak, hogy miért ennyivel fiatalabb lányokkal próbálok ismerkedni.

36 évesen, 30 év alatti nőt keresek, mert újra családot szeretnék alapítani, újra szeretném átélni az apaságot.

Miért probléma ez más szemében?

Elváltam, és a gyermekeim nagyok már, még is érzek magamban annyi erőt, hogy újra kezdjem az életemet.

2013. márc. 13. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma.
2013. márc. 13. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy 36 évet leéltél tudhatnád hogy az általad felhozott korkülönbség nem gond. Gond akkor van mikor a 30 éves pasi 17 éve lánnyal kezd, mert abban a kapcsolatban az egyik fél felnőtt, a másik meg gyerek.
2013. márc. 13. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:

#2-es.

Ezért nem értem én sem, hogy pár ismerősömnek miért piszkálja a csőrét.

2013. márc. 13. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért, mert irigyek, például arra, hogy te készen állsz/képes vagy ilyesmire, vagy arra hogy jóképű vagy és fiatalos és tetszel is a 30 alatti nőknek.

Az emberek többségének kell valamin fanyalogni, ne foglalkozz vele.

2013. márc. 13. 17:55
 5/5 anonim ***** válasza:
38 évesen es nem direkt de ugy alakult hogy 17 eves barátnőm volt majdnem öt évig tartott es ha nem költöznek a szüleivel vissza az USA-ba vége se lett volna... A szülei is elfogadtak engem es a 16 eves lányom is őt... Szóval erdekes dolgokat produkál az élet ...
2014. márc. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!