Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem az ömlengős embereket, párokat, kifejezetten idegesítőek tudnak lenni szerintem. Ti mit gondoltok erről?
Én sem szeretem a túl sok felesleges dumálást. Persze embere válogatja, van, akinek szívesen hallgatom a halandzsáját, van, akinél megőrjít.
Én magam ellene vagyok, nem szeretem túlbeszélni a dolgokat, felesleges.
Egy ideig én is így voltam ezzel, hogy szinte rosszúl voltam mikor egyesek már túlzásba vitték ezt a szeretlek kicsi kincsem édesem szerelmem angyalom stb , néha tényleg túlzás mert sokan csak úgy mondják mert ezt kell mondani.
De miután felhagytam az 1-éjszakás kalandokkal és találtam egy lányt akibe beleszerettem, azóta kicsit máshogy látom :)
én sem szeretem, mikor ha akarom, ha nem, ezt kell hallgatni-nézni. attól, mert valaki szerelmes, még nem feltétlenül kéne következzen, hogy egy nyálas idióta lesz belőle, már bocsánat. :D én is voltam már nagyon szerelmes, mégsem posztoltam tele a barátom facebook-falát csöpögős idézetetekkel és szívekkel, és nem nyaltuk-faltuk egymást a buszon, pl.
valahol olvastam, hogy ha a szerelem ilyen mértékű szellemi leépüléssel jár, akkor inkább nem kérnék belőle... :D de azért szerencsére vannak normális emberek, akik nem a nyilvánosságnak élik meg a kapcsolatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!