Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi szex közben azt mondja, hogy legszivesebben belédélveznék, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Megszakítással csináljuk... Kérdeztem már tőle,hogy nem rossz ez igy neki és azt mondta,h nem...2013. ápr. 15. 10:54
2/7 anonim válasza:
Azt, hogy kényelmesebb lenne neki, ha nem lenne megszakítás. És hogy nem egy őszinte ember, a többit az előttem szólók elmondták.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne őszinte??
2013. ápr. 15. 10:58
4/7 anonim válasza:
nem bánná, ha fogamzásgátlót szednél
5/7 anonim válasza:
Mindent a szádba kell rágni???
Azért nem őszinte, mert mégse tetszik neki annyira a megszakítás, mint mondta.
A "legszívesebben beléd menne" azt jelenti, hogy a háta közepére se kívánja már az önmegtartóztatást, és legszívesebben jól beléd durrantaná.
Azt ugye tudod, hogy a megszakítás egyáltalán nem védekezés?
6/7 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek..A pasas tényleg nem őszinte. Gondolom a töke tele lehet azzal hogy nem tudja úgy isten igazából elengedni magát és egy jót élvezni mert figyelnie kell arra hogy az orgazmus előtt kihúzza és ne élvezzen beléd.. Nő létemre még én is megunnám hogy a végjáték előtt abba hagyná.. Nem lenne jobb egy óvszer vagy tabletta???
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy legszivesebben belédélvezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!