Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Ti hányszor éltek nemi életet a párotokkal heti szintre lebontva?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérdezem mert én párkapcsolatomban igen kevés a szex:((( (havi 1-2 alkalom) a párom mindenféle hülyeséggel indokolja ezt, számomra ha heti 2-3 alkalom lenne akkor elégedett lennék, ő amikor ezt mondom azt mondja, hogy én szexmániás vagyok. Én nem gondolom azt hogy heti 2-3 alkalom az már a szexmániás kategóriába tartozik. Szerintetek? (jah már két éve együtt vagyunk, de vannak más, komolyabb problémák is ami miatt nem sokáig leszünk már együtt, ez csak hab a tortán) Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi! 25/N2013. ápr. 11. 11:33
1/16 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Nekem minden NAP kellene 1-2-szer, barátnőmnek csak mondjuk HETI 1-2-szer. Valahol a kettő között szokott lenni, de én napközben mindig kiverem, hogy oldódjon a feszültség.
2/16 ivilicious válasza:
hát, áltlaban heti 1, de van mikor heti 4-5 ,attól függ,mennyire fáradt.
nekem legalább minden másnap kellene,ha meg beszólok neki,akkor én is undorító ,szexcentrikus vagyok :D
3/16 anonim válasza:
mi 4 éve vagyunk együtt, mivel össze-vissza dolgozunk így heti 1-2 alkalommal van szex.
24N
4/16 anonim válasza:
külföldön melózik a férjem, így hétvégén, ami ugye 2-3 alkalom. ha többet vagyunk együtt, vmi miatt, akkor többet. de max. a heti 4.
6/16 anonim válasza:
Minden nap legalább 1x! Mániás tuti nem vagy, az számít annak, aki nem tudja visszafogni magát és esetleg néha még illetlenül is viselkedik.
7/16 anonim válasza:
Én naponta szexelek a jobb kezemmel.
8/16 anonim válasza:
Mivel nem élünk még együtt (sajnos), ezért csak olyankor szeretkezünk, amikor tudunk találkozni. Ez pedig kb. hetente 3-4 alkalom.
Ha kettesben vagyunk, és van valami fekvő alkalmatosság a közelünkben, akkor minden esetben szex lesz a nóta vége. :-)
26/F
9/16 anonim válasza:
párommal heti 2, de közben másokkal elég sok.
10/16 anonim válasza:
"párommal heti 2, de közben másokkal elég sok."
Nocsak! Megcsalod a "párod"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!