Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk-lányok! Ti hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok! Ti hányszor éltek nemi életet a párotokkal heti szintre lebontva?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérdezem mert én párkapcsolatomban igen kevés a szex:((( (havi 1-2 alkalom) a párom mindenféle hülyeséggel indokolja ezt, számomra ha heti 2-3 alkalom lenne akkor elégedett lennék, ő amikor ezt mondom azt mondja, hogy én szexmániás vagyok. Én nem gondolom azt hogy heti 2-3 alkalom az már a szexmániás kategóriába tartozik. Szerintetek? (jah már két éve együtt vagyunk, de vannak más, komolyabb problémák is ami miatt nem sokáig leszünk már együtt, ez csak hab a tortán) Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi! 25/N

2013. ápr. 11. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hányszor tudunk találkozni. Legutóbbi párommal mondjuk ált. 4-5 nap tudunk találkozni egy héten, és mindennap kétszer szexeltünk. A heti 2-3 egyáltalán nem sok, én még kevésnek is mondanám.

(Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de írtad, hogy vannak problémáitok, nem lehet, hogy ő már így is kifele "kacsingat" a kapcsolatból?)

24L

2013. ápr. 11. 13:04
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:

Itt valami nagyon nincs rendben, havi 1-2 alkalom rettenetesen kevés, nem hinném, hogy nagy jövője lenne a kapcsolatodnak. Szerintem nem kíván már igazán a barátod, a kapcsolatotok elején is csak ilyen ritkán szexeltetek!?

A heti 2-3 alkalom az tényleg egy optimális, átlagos szint, de ha minden nap csinálnátok még akkor sem lennél szexmániás. Vannak akik napi többször is egymásnak ugranak.

26F

2013. ápr. 11. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Jobb esetben heti 1.
2013. ápr. 11. 14:17
 14/16 anonim válasza:

Szia!

Hát ez gáz, mondjuk ha amúgy is bajok vannak, akkor szerintem lépjél ki a kapcsolatból, mert ne pazarold az idődet egy ilyen emberre!

Mivel kisgyerekeink vannak, ezért heti 2 alkalommal szeretkezünk, de ha időben elalszanak, néha 3 alkalom.

Ha nem dolgozom, akkor napközben 1-2-szer maszturbálok, meg éjszaka szoktam azt majdnem minden nap.

Kicsit fellendültem a tavasz hatására :)

28N

2013. ápr. 11. 15:06
 15/16 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát és hogy időt szánt erre. Mindenkivel osztom a véleményét.

Csak azt nem tudom megérteni hogy akkor mitől olyan veszettül féltékeny.

Mert képzeljétek el hogy megőrül, ha én engem felhívnak mondjuk egy kolléga, munkaügyben. Mindenkire féltékeny, szószerint. Ez is egy roh@dt nagy probléma, mert megfolyt.

Részemről nincs jövője ennek a kapcsolatnak (hangsúlyoozom nem csak a szexuális jellegű problémák miatt)... de tényleg kiváncsi voltam arra hogy mások hogyan is működnek ilyen téren.

Köszönöm még egyszer!

2013. ápr. 11. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha volna párom akkor nekem nem volna gond ha minden nap kellene teljesíteni! Szerintem nem sok a heti 2-3 szeretkezés! Ha van barátnőm napi szinten van ennyi!
2013. ápr. 12. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!