Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ki lennétek akadva?
A legjobb indulattal írom, de ha téged ilyen trauma ért, azt fel kellene dolgozni. És erre nem az a megoldás, hogy a széltől is óvni. Ha kell, szakember segítségével, de szembe kellene tudnod nézni ezzel.
Barátodnak gratulálok, maximálisan helyesen cselekedett! :)
Értem, hogy fájnak a sebek.. de ha ott, akkor rajtad sem segített volna senki?
Nem akarok bunkó lenni, de ne csak magaddal törődj, inkább örülj, hogy barátod ilyen jó ember! Bár csak több ilyen ember járkálna az utcákon!
Gondolj arra, hogy így megmentett egy életet!
Sajnos az életben sok szörnyűség történik. Nem tudod kiiktatni ezeket a dolgokat teljesen, egészen életed folyamán...
Ha párodat érné baleset ( ne történjen ilyen, csak tételezzük fel) akkor nem mennél oda segíteni, "csak" azért mert feltépődnek a sebeid?
Ne haragudj még egyszer...
Én ezt nekem sikerült feldolgoznom, ésígytudtam feldolgozni hogy nem kellett ilyeneket végig néznemSikerültaddig eljutnom hogyautóba mertem ülni nem féltem a kocsiktól.Ennek a látványaviszont teljesen tönkretett mindent és fel tépte arégisebeket.
de tényleg igazad van abarátom helyesen cselekedett ő csak az tette amit tennie kellett
17es vagyok.
Ha fel tudtad volna dolgozni, akkor nem sokkolna ennyire egy autóbaleset. Nyilván érzékenyebben éled meg, mint más, de hidd el, hogy másnak sem könnyű esetleg halott embereket látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!