Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ki lennétek akadva?
most komolyan azon vagy kiakadva, h a barátod megpróbált segíteni más életén?! tejóég. erre inkább büszkének kellene lenned...sokkal több ilyen ember kellene az országba, mint a barátod.
23/l
Ha belül ég, egyből nem robban fel, csak ha közel az üzemanyag tartály. Amúgy meg helyesen járt el a veszélyek kellő felmérése után. Kutya kötelessége minden embernek segíteni a másikon, ha bajba kerül. Persze csak ha a saját épségét nem veszélyezteti.
Fogadd el sajnos az élet nem mindig szerelem és napfény. A barátod egy zseni.
Én teljes mértékben megértem hogy másokon persze segítsünk én is ott segítek ahol tudok.különben nem autóval voltunk hanem gyalog, szóval nem nem tudtam volna bent maradni.Nem csak nekem olyan szintü autobalesetem volt hogy tényleg nagyon kicsin múlott az életem.Évekig tartott feldolgoznom és rávenni magam hogy bemerjek ülni az autóba.Szüleim egész életemben óvtak engem és most ezzel a látvánnyal minden el lett rontva.
Nyilván és teljesmértékben egyet értek veletek hogy a barátom tényleg nagyon jó ember és tényleg segítsenek az emberek a másikon.Csak mondjuk azt nem értem amikor nekem vagy két hete tiszta vér volt a lábam és úgy próbáltam gyalog hazamenni járni alig tudtam akkor nekem mért nem segített senki vagy próbált meg segíteni...
"Szüleim egész életemben óvtak engem és most ezzel a látvánnyal minden el lett rontva."
Mégis hogyan? Miben változott a mindennapi életed ezáltal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!