Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az Elittárs.hu személyiségtesztje?
Nem tudom, de elnézve az oldal agresszív pénzhajhászását, aki oda regisztrál az 1. nem érdemli meg a diplomáját, mert tuti gyökér
2. töketlen/fapina vagy sznob, hogy "csak hozzáhasonlóval" ismerkedik.
Én kíváncsiságból felmentem (mivel van párom, és nem ismerkedési célból hanem a reklámja miatt kíváncsi lettem), eltöltöttem 15 percet, lejött, hogy van jó pár kamu nő, tán pasi is, és majdnem minden szolgáltatásért ami megkönnyítené keresést fizetni kell előbb vagy utóbb.
Egy egyedülálló, reménykedő ember tán képes és fizet és bízik benne, de szerintem messzire kerüljétek el.
Jó személyiségtesztet akarsz?
Ezt használd inkább, ez hiteles!
#2-es vagyok
Nem arról van szó,hogy elfogultan nézem-e magam, de azt azért megtudom állapítani,hogy ha mondjuk azt mondják rám,hogy türelmes vagyok, akkor az nem igaz. Ilyen egyértelmű dolgokat azért csak képes vagyok megállapítani magamról..
Nem társkeresés céljából regisztráltam, hanem csak kíváncsi voltam, de szerintem fél órát sem töltöttem el az oldalon..
Amikor autót veszek? Igen,akkor is..
Köszönöm a kedves bókokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!