Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÍváncsi vagy, hogyan töröld az Elittárs regisztrációdat?
Pár hete regisztráltam én is erre a finoman szólva is inkorrekt,csaló oldalra.Több levelet is Írtam a megadott email cÍmre de persze semmi változás nem történt.
Aztán gondoltam egyet és megváltoztattam az oldalon lévő profilomat egy kicsit.Ahova csak tudtam beÍrtam,hogy "Ezek csalók,ne fizess elő a vip tagságra!"
Én az összes lehetséges helyre beÍrtam ezt,aztán még Írtam nekik egymás után kb 20 emailt,hogy szüntessék meg a regisztrációmat.Néhány percel később már törölték is a regisztrációmat.
Ezt a módszert hÍrdessétek mint az igét!!!
Az akit átvertek biztos nem szarja le,hogy havonta 1490ft-ot levesznek a számlájáról úgy,hogy már rég megtalálta az igazit vagy csak egyszerűen már nem tart igényt az oldal szolgáltatásaira.
Azt hiszem nincs is olyan társkereső oldal Magyarországon ami ne lenne fizetős,élükön a legnagyobbal a Randivonallal.
Tehát egyáltalán nem hülye aki kifizette ezt az összeget,hiszen minden ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásért fizetni kell.
A baj csak ott van,hogy nem lehet lemondani a fizetős szolgáltatást,ill.nem lehet törölni a regisztrációt.
Na ez viszont már példa nélküli CSALÁS!
Hát nem tudom miért van ennyi szerencsétlen, rossz indulatú ember itt, hogy mérges erre a társkeresőre.
A mai világban divat lett ócsárolni mindent és égetni.
Én előfizettem, pár napja írtam egy sms-t hogy bontom a szerződést. Visszaírtak, hogy rendben. Ügy elintézve.
Nem értem, mi a baj.
Az Ön ELITTÁRS adatlapja törlésre került
Kedves ELITTÁRS tagunk!
Ezúton igazoljuk, hogy az Ön ELITTÁRS tagsága megszűnt - rövidesen az összes adata törlésre kerül.
Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a tagsága megszüntetése mellett döntött.
Megtalálta a társát az ELITTÁRS oldalon? Ossza meg velünk sikertörténetét a sikertortenetek@elittars.hu e-mail címen!
Egyéb okokból törölte az adatlapját? Küldje el az javaslatait az oldal fejlesztésére a visszajelzes@elittars.hu e-mail címre!
Üdvözlettel:
Az ELITTÁRS csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!