Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a fiú jobban odafigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Majdnem fél éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben eléggé elhanyagol. Nem keres annyit, nem ír, nem érdeklődik, de ha találkozunk, akkor meg "hősszerelemes". Én szeretem és ő is, de valami változott, persze ő ezt nem érzékeli, próbáltam már jelezni felé. Mit tegyek?2013. ápr. 14. 20:03
1/3 Minekaz144 válasza:
Ülj le vele és beszélgessetek el. Szerintem ennél nincs kézenfekvőbb megoldás.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, próbáltam már. Mondtam neki, és erre kaptam azt a választ, hogy ő ezt nem érzékelte. Persze, jött még az ígéret, hogy majd jobban odafigyelek erre, de nem változott semmi.
2013. ápr. 14. 20:26
3/3 Minekaz144 válasza:
Akkor vedd komolyabbra a dolgot. Mond meg neki, hogyha nem változtat magán akkor lehet, hogy szakítás lesz. Kicsit éreztesd vele, hogy el is veszíthet téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!