Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg szakitani kell, csak hogy eszrevegye, hogy ez nekem nem tetszik?
Nem lehet, hogy te fogod túl rövid pórázon? Ha bulizni akar hagy menjen, máskor is tudsz vele msn-ezni, gondolom nem heti 3-szor megy el bulizni.
Kicsit vedd lazábban a dolgokat. Olyan apró dolgokon akadsz meg, amin nem kéne.
Valószínűleg tényleg nagyon egymásra vagytok telepedve ahogyan a 2-es írja. Msn-en beszélgettek ráadásul, az ember kivágyik néha nem a gép előtt ülni akkor sem ha az a párja az embernek.
Ilyen hülyeséget meg h szakítani és akkor észbekap, ilyet csak a kis fiatal buta lányok csinálnak vagy az idősebb zakkant lányok, felejtsd el.
Jézusom, hagyd már élni szerencsétlent! Mi az, hogy nem mehet el nélküled, össze vagytok nőve? Engem nem bánt, ha a párom nélkülem megy el, megbízom benne, és nekem is jól esik egy kis egyedül töltött idő...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!