Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreztessem vele, hogy tetszik nekem? Milyen jelet adjak neki hogy észrevegye hogy akarok valamit tőle?
Figyelt kérdés
Fontos!!!2009. szept. 16. 17:40
1/8 anonim válasza:
írd a homlokodra, hogy "SZERETLEK" ez biztos feltűnik neki:P
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, nem akar-e jönni szobára!
3/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá, és mondd ezt neki: "Hőő, érzed a szeretetem?"
5/8 anonim válasza:
Látom, eddig sok-sok "értelmes" válasz érkezett.:)
Ha az én korosztályomban(16/L) vagy, akkor:
nézz mélyen a szemébe, amikor csak tudsz.
mosolyogj rá.
próbálj minél gyakrabban a közelében lenni.
nézz gyakran rá.
szemezz vele.
mikor ott van a közeledben, igazítgasd a hajadat, ruhádat.
mikor néz, kicsit nyald meg a szád szélét.
próbálj vele minél gyakrabban kapcsolatba lépni, beszélgetni.
érj hozzá "véletlenül".
bókolgass.
érdeklődj felőle.
stb.
6/8 A kérdező kommentje:
18-07nek kösz a választ,igen a te korodból vagyok! Remélem sikerülni fog!köszike
2009. szept. 16. 18:35
7/8 anonim válasza:
Ezért szeretem ezt az oldalt,más teszi fel a kérdést ,de én is tanulok belőle ...Köszönöm neked
8/8 A kérdező kommentje:
Szívesen....
2009. nov. 30. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!