Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele hogy tetszik?
Van egy lány aki tetszik. Mindig rámmosolyok amikor elmegy mellettem és mindig külön köszön nekem. Mit lépjek erre? Hogy tudassam vele hogy tetszik nekem. És ha tudja akkor onnan hogyan tovább?
14/F
Kedves első!
A kommentedből ítélve nem lehetsz több 12 évesnél. Ide nem szórakozni. Járnak az emberek tudomásom szerint. Ha idősebb vagy akkor pedig csak sajnálni tudlak hogy ezzel töltöd a szabadidődet. Sok más értelmes dolog is van az életben. -.-
1. de, több vagyok
2. de, szórakozni járnak
3. majd rájössz! ;)
Egy suliba jártok? Ha igen akkor könnyű. Köszönj neki mindig, mosolyogj rá sokat, amikor álldogál valahol menj oda hozzá, hogy "szia, hogy vagy? milyen órád lesz?" vagy "téged láttalak tegnap a plázában a mozinál?"
Ha azt mondja nem ő volt (persze hogy nem, hiszen kitaláltad), akkor mondhatod hogy azt hitted ő az, mert annak a lánynak is ilyen szép haja, jó alakja volt. (akár azt is hozzáteheted hogy ő szebb, most már látod, bár ez szerintem már túlzás). Esetleg hívd meg egy kólára a sulibüfébe, vagy ha sportol pl. kosarazik, hívd ki egy meccsre. ha nem egy suliba jártok akkor nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!