Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket írhatnék a fiúnak, hogy észrevegye, tetszik nekem? Szerintetek tetszem neki?
Kb. 1 hete chatelek egy sráccal, ő vett fel és írt rám. Én eddig 1x írtam neki, egyébként minden nap ő írt rám. 2-3 órákat is simán chatelünk, fel sem tűnik, mennyire repül az idő.
Többször észrevettem, hogy amint belépek az oldalra már rám is ír, nekem még arra sincs időm, hogy megnézzem, kik vannak online.
Nagyon kedves, figyelmes és voltak már arra utaló jelek, hogy talán nem vagyok közömbös a számára.
Szerintem ezek mind ezt bizonyítják:
- Többnyire ő ír rám, és szinte azonnal, ahogy bejelentkezek.
- Érdeklődő, figyelmes, megkérdezi, hogy milyen napom volt, mennyire nehéz a suli stb.
- Írt már olyat, hogy gondol majd rám, vagy hogy aludjak jól, puszi ilyesmik.
- Amikor rossz kedvem volt, rögtön érezte a beszélgetésből és kérdezte, mi a baj, aztán próbált felvidítani.
- Mutatott magáról olyan képet, amin félmeztelenül van és látszanak az izmai. Bár egész más témáról volt szó, szerintem inkább azért mutatta, hogy lássam, mennyire izmos. :)
Ezek jó jelek, ugye? Ezek alapján ti mire gondolnátok? Szerintetek sem vagyok közömbös számára?
És én miket írhatnék pl., hogy észrevegye, tetszik nekem?
Adjatok konkrét tippeket kérlek, mert nagyon tanácstalan vagyok.
Szerintem tetszel neki. Eleve egy srác csak akkor beszél egy csajjal, ha akar tőle valamit.
;)
Bízom benne, hogy így van, nagyon örülnék neki. :)
De mégis milyen célzásokat tehetnék?
Amikor mutatta a képet, az eredeti témától kicsit eltérve, megjegyeztem, hogy milyen jó izmos. Ez tuti jól esett neki, végül is melyik pasinak nem esne jól, ha ilyet ír neki egy lány? :) De mi mást írhatnék neki?
hű..velem teljesen ugyanez van,egy pontot kivéve:nem küldött félpucér képet.
mi kb. 2 hete beszélgetünk,naponta mi is 2 órát minimum.ahogy ír,nekem is már megfordult a fejemben,hogy esetleg lehetne is valami.csak messze lakik(mondjuk így is tudnánk találkozni mert régi városom) és azt hiszem kezdek belészeretni.:/:)
Köszi. :)
De szerintetek kb. mennyi idő, míg rászánja magát, hogy elhívjon valahova? Tudom, hogy nagyon friss a dolog, mert csak egy hete chatelünk, de én már kb. úgy ülök le a géphez minden délután, hogy hátha majd most, de nem..
Ez a tuti chat
Csá!Mizu?
Semmi. Dugunk?
#2-es vagyok.
történt azóta valami?:)
nekünk megvolt első tali pénteken..meg azon kívül kettő..jobban sült el mint gondoltam.*-*:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!