Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz 22 évesen azon aggódni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz 22 évesen azon aggódni, hogy egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Eddig egy másfél éves, és egy 10 hónapos kapcsolatom volt.

Ez kevés? Az első 18 éves koromban volt, a többi időben egyedül voltam. Nem szeretek olyasmibe belemenni, ahol nem érzem maximálisan, hogy komolyan akarom azt az embert,

csak azért vele lenni, hogy legyen valami.

Nem vagyok valami társasági ember. Később is megtalálhatja az ember élete szerelmét? Vagy addigra már elkel az összes normális pasi? (:D Tudom, hogy hülyén hangzik, de tényleg ezen aggódom. Nyugtassatok meg légyszi.:D)

2009. szept. 23. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
hát én amondó vagyok h 30-40 évesen már vagy csak defektes emberek lesznek, vagy elváltak akikkel még elég bajod lehet :)
2009. szept. 23. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Én innen házasodtam. Neked is bejöhet. :)

Csak oda kell figyelni, gondosan kiszűrni a hülyéket, és tényleg hozzád hasonlót keresni. És ne csak ülj tétlenül a babérjaidon, várva, hogy valaki majd rád ír, hanem nézelődj aktívan, és ha megtetszik valaki, bátran írj neki! Ennek ő is csak örülni fog. :)

2009. szept. 23. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Később is megtalája az ember az éltet párját. Különben ezen aggódom én is petig idősebb vagyok tőled. 29/N.
2009. szept. 23. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Csatlakozom az első h.szólóhoz. Most még kifoghatsz jó pasit, de lassan elkel az összes jó és csak a selejtje marad úgy mint a zöldségesnél a zárás közeledtével, már csak azok az almák vannak, amik ütődöttek. :D
2009. szept. 23. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Hát azért nem szívesen ismerkednek már olyan 25 körüli lányokkal azok a pasik akik valóban komolyan gondolják a társas életet addigra vagy megnősültek, vagy meggondolták magukat. Szóval gondold át h mit akarsz tul képpen aztán keress olyat, mert ketyeg az óra.

De fordítva is kérdezhetném h 25 évesen pasi létemre elkéstem e már, úgy hogy jóformán alig volt komoly dolog. Csak rajtam nem látszik a kor, meg nem is akarok még komolyan elköteleződni, sőt a családalapítás meg se fordult a fejemben, mivel itt nem lehet normális egzisztenciát teremteni hozzá, ahhoz először gyarapodni kellene. De innen nézve ráérek, mert lazán lehet 30 évesen fiatalabb komoly lányokkal ismerkedni, sőt inkább azt mondom hogy akkor érti meg egymást jobban a 2 fél. Ha meg nem csúszik be házasság akkor így jártam, én nem erőltetek semmit, javarésze úgyis csődbe megy, az meg nem hiányzik, tudom kicsit pesszimista vagyok, de a rokonságban volt már több elb*szott házasság én meg nem ragaszkodok a következőhöz.

2009. szept. 23. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem, később is vannak normális facér pasik. Pld. én sem vagyok nős. :-)
2009. szept. 23. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
11:38 -nak. Akkor bizti neked is lehet igen nagy hibád, ha eddig nem rabolt rád 1 nő sem. :D
2009. szept. 23. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

aggódni EZEN gáz, és felesleges.

nyugi még fiatal vagy, meglesz az a pasi, aki neked kell. ha magas az igényed és komoly kapcsolatra vágysz, az nem baj.

2009. szept. 23. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!