Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz komoly egy kapcsolat? Szerintetek pontosan mikortól számít annak? Egyáltalán mi teszi komollyá?
Próbálgattam definiálni, de mindenbe bele tudok kötni.
a) régóta együtt vannak: ez még nem biztosíték arra, hogy az a kapcsolat komoly is (pl, mi van azokkal, akik már 1 év után összeköltöznek vagy jegyben járnak, és tényleg mély, bensőséges kapcsolatuk van, míg mások meg még 4 év alatt sem jutnak el idáig?)
b) hosszútávra terveznek egymással: na jó, jó, de hát egy szexkapcsolat is lehet hosszútávú és azért azt mégse nevezhetjük komolynak
c) gátlások nélkül pukiznak egymás előtt: sokan ezt szokták mondani, de szerintem ez annyira... gáz. Szó szerint. Nehogy már attól legyen komoly a kapcsolatom, hogy gond nélkül odafingok a másik orra alá... :/
d) házasságban, gyerekben, családban gondolkodnak: ahha, na igen, de mi van azokkal a frissen összejött, még rózsaszín ködben lebegő tizenévesekkel, akik 1 hónap után, a szerelemtől teljesen elvakultan már beszélgetnek ugyanerről, aztán 2 hónap múlva meg szakítanak? Akkor most az komoly kapcsolat volt? Na ne.
Több ötletem nincsen. Szóval szerintetek? Mitől vagy mikortól lesz egy kapcsolat igazán komoly? Hogyan válik azzá?
Olyasmit próbálsz definiálni ami nem létezik. :)
Hehe, ez kicsit olyan mintha be akarnád bizonyítani, hogy létezik olyan háromszög, ahol az egyik oldal hosszabb mint a másik kettő.
Félre a tréfát, régebben volt olyan hogy komoly kapcsolat, mert akkor az volt a fixa ideál, hogy szépen mindenki keresett magának fiatal huszonéves korában egy társat, és néhány év múlva esküvő és gyerekek stb. Na ez volt komoly kapcsolat. Manapság még azt se lehet komoly kapcsolatnak nevezni, hogyha gyereket vállaltok, mert hát és akkor mi van? Elválnak és kész és jön az új partner és új gyerek. 1 szóval nem a komoly kapcsolatok világát éljük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!