Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Free999 kérdése:

Fizikai vonzalom azonnali fontossága. Lehet e komoly kapcsolat úgy, ha nincs az elején fizikai vonzalom?

Figyelt kérdés
6 hetes levelezés után találkoztam egy lánnyal, mindketten 30on túliak vagyunk, ő 3 évvel fiatalabb nálam. Már 4-szer találkoztunk, de mintha valami vékony papír lenne köztünk. Én bevallom szeretem, nagyon, de ő valahogy még nem enged a közelében jobban. Ha nem vagyok vele iszonyúan hiányzik és én is neki, elmondta. Órákat telefonálunk, de mivel 40 km-re lakunk egymástól és sokat dolgozik ezért csak hétvégeken találkoztunk. Mindketten állandóan a másikra gondolunk, azt mondja imádja a lelkem és azt aki vagyok de még nem érez fizikai vonzalmat. Én viszont úgy érzek iránta, mint még soha senki iránt, pedig nem ő az első se nem a második. Azt mondja az egyik felem mindennél jobban vonzza, de a másik meg nem. Még nem. Persze várok rá, nem gond. De mégis jól jönne valami érteles tanács. Valami hasonló tapasztalat, én ugyanis hiszem hogy idővel kialakul majd több is.

2013. ápr. 2. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát bocsi, de ennyi idő után már változnia kellett volna a dolognak, sajnálom :(
2013. ápr. 2. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez a nő futtat téged. Sajnálom. Ez nincs érzéssel benne ebbe a kapcsolatba.Ez a nő érdek.

Ha sosem találkoztatok volna-akkor lenne esélyed..

2013. ápr. 2. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ráadásul 40 km nem a világvége, ha akarna tudna hét közben találkozni veled-de ne akar.Szóval, valami nem tiszta a nő mögött-de nagyon nem. Nézz szét..
2013. ápr. 2. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog, ezt tapasztalatból mondom.

Én is voltam így, mint ez a lány. Találkoztam egy sráccal, és nagyon aranyos volt, bármiről el tudtunk beszélgetni. Anyagilag is jól jártam volna vele. Már mind a két család nagyon örült, hogy mi együtt. Ha nem volt velem, hiányzott.

De akárhogy is gondolkodtam rajta, nem tudtam volna elképzelni, hogy lefeküdjek vele. Ő is várt rám hónapokat, majd nagy sértődés lett belőle, és a végén a fejemhez vágta, hogy csak játszottam vele. Pedig én is megmondtam neki az elején, hogy szexuális értelemben nem vonzódom hozzá.

2013. ápr. 2. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam sem volt eleinte. Bár mondjuk a 3. randinál már volt. A 4.-nél meg már akartam hogy megcsókoljon. De hallottam már olyat hogy valakinél csak a 7-8 randinál alakult ki. Én azt mondom ha jó vagy nála, akkor talán alakulhat. Csak mondjuk nehogy csak barátnak tekintsen...
2013. ápr. 2. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs gáz vele, csak állítólag a sorozatos csalódások miatt óvatos. Mondjuk megcsókolt, megölelt, simogatott, de semmi több. De ni a fenét csináljak, ha nekem ő kell.
2013. ápr. 2. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
40 km konkrétan nem is az,hogy nem a világvége,hanem lóf@sz.Pesten belül is simán el lehet buszozgatni 40 kilométert.
2013. ápr. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!