Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szakítok vele az apja miatt?
Lefeküdtem a párom apjával,amikor a barátom és köztem volt egy kis szünet.Ő volt az első és nem egyéjszakás dolog lett belőle,később is találkozgattunk.Utána befejeztük,mert tudtam,hogy nem változna meg miattam (egy nőcsábász,aki a pénzével irányít mindenkit) és ott volt a barátom is.Próbáltam úgy tenni később,mintha nem lenne semmi gond,de nem bírom tovább.Nem szeretem a barátomat,az apját szeretem és most úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk együtt a dolgot.
De félek,hogy a barátom nehezen viselné a szakítást,nemrég vesztette el egy közeli hozzátartozóját és úgy hiszi,hogy minden rendben van köztünk.
Hogy mondjam meg neki?
Tudom,hogy bármit is mond,az jogos lesz,de nem akarok hazugsággal véget vetni a kapcsolatunknak.
Ha kapuzárási pánikja lenne,akkor nem mondta volna,hogy próbáljuk meg komolyan a dolgot és nem költöznék hozzá.
A szüleim még nem tudnak semmiről
Skacok ez kamu kérdés volt...
Egy 18 éves csaj nem lehet egy zöldszemes-ostoros szintjén! :)
Látom, meggyőzni nem tudunk, hogy hagyd apucit is, de akkor legalább a srácnak ne mondd el. Szakíts vele, elég ez az egy sokk egyszerre, majd utána "kezdj el járni" a papával, ha már mindenképpen ezt akarod. (bár továbbra sem jó ötlet)
Gondolj bele, szegény srác, azt hiszi, van egy barátnője, boldog, stb., majd a csaj eléáll és közli, hogy ennyi volt, ja és lefeküdtem apáddal és hozzáköltözök... Inkább ne
Lehet többseg mar a vasvillat keresi, de en akkor sem teged hibaztatlak, hanem az apukat. Egyertelmü.
Es hogy miert? Mert gyerek vagy. (nem bantas, de 18 ev nem jelent semmit, a legtöbb ember meg ugyanazon a szinten van mint 15 evesen, es erzelmileg nagyon labilis, könnyen befolyasolhato)
Elsö komolyabb kapcsolat, es bazze, az a f@rok apuka elvette a szüzessegedet. Raadasul a sajat fiatol lop el.
Miert a fiatal, tapasztalatlan lanyt kell szidni? Miert nem az idös, penzes, kizsakmanyolo apukat, aki biztosan tudataban volt, hogy mit csinalt es ugy cselekedett, hogy ez legyen. Szandekosan!
Ha egy felnött odamegy a gyerekedhez es raveszi, hogy adja mar neki a nyalokajat, akkor a gyerekedet szidnad vagy a felnöttet?
Persze a gyereknek lehetne több esze, de öt akkor is atvertek.
Kerdezö:
Hagyd ugy ahogy van ezt a csaladot, menekülj mindkettötöl, sz@rd le magasrol mi lesz, kezd tiszta lappal, mond meg a sracnak, hogy nem megy, nem vagy szerelmes bele, nem akarsz töle soha többe semmit, apukanak, hogy soha többe ne keressen. Ennyi, ne bonyolitsd, mert csak rosszabb lesz ha magyarazkodsz es "megbeszelsz" dolgokat.
Nem vagy szerelmes az apukaba, es az apuka sem szerelmes beled. Hidd el! Nalad hormonok tombolnak, apukanal meg a trofea utani verseny fiaval szemben.
Kisanyám, azt írod jogod van a boldogsághoz, de ezt cudarul be fogod nézni remélem tudod! Sajnos te az a tipikus naiv, tapasztalatlan kislány vagy, aki bedől pár kedves szónak és rögtön "szerelmes" lesz. Gyere össze az apjával, nemsokára megtudod majd, hogy miről is hadoválok én most neked, de ne sok jóra számíts a jövőtöket illetően. A barátodat sajnálom azért, kib*szott gáz lesz túltennie magát, hogy dobod, majd az apjával mászkálsz és még csak felejteni sem tud, mert találkozni fogtok. Kemény játékba kezdtél, de a végén te fogsz majd a legnagyobbat sérülni, ezt borítékolom neked.
26F
a helyes döntés az lett volna, ha szakítasz a barátoddal és csak UTÁNA kezdesz ki az apjával! ez sem a legjobb, de nem alázod meg ENNYIRE a srácot!
az ilyen kis lotyóknak köszönhetjük mi NŐK, hogy a férfiak nem mernek megbízni bennünk. nagyon szépen köszönöm! hálásak vagyunk érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!