Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szakítok vele az apja miatt?
Lefeküdtem a párom apjával,amikor a barátom és köztem volt egy kis szünet.Ő volt az első és nem egyéjszakás dolog lett belőle,később is találkozgattunk.Utána befejeztük,mert tudtam,hogy nem változna meg miattam (egy nőcsábász,aki a pénzével irányít mindenkit) és ott volt a barátom is.Próbáltam úgy tenni később,mintha nem lenne semmi gond,de nem bírom tovább.Nem szeretem a barátomat,az apját szeretem és most úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk együtt a dolgot.
De félek,hogy a barátom nehezen viselné a szakítást,nemrég vesztette el egy közeli hozzátartozóját és úgy hiszi,hogy minden rendben van köztünk.
Hogy mondjam meg neki?
Nem csak én akarom,hogy tudja a barátom...Elegem van a titkolózásból és a hazudozásból.Nem akarok senkit és semmit tönkretenni,de szerintem jogom van a boldogsághoz.
Trib
Az,hogy "ő volt az első",azt jelenti,hogy vele feküdtem le először életemben.
Nem kell szidni,szerintem ti sem vagytok tökéletesek és hoztatok pár rossz döntést az életetekben.
"Gyepálja már valaki a papát is"
:DDDD
Persze,nyílván a válaszolok is hoztak rossz döntéseket,de ez túltesz a "rossz döntés" kategórián.
Szerintem a papa is hibás,és ne lepődjön meg ha a fia orrba b@ssza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!