Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szakítok vele az apja miatt?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a párom apjával,amikor a barátom és köztem volt egy kis szünet.Ő volt az első és nem egyéjszakás dolog lett belőle,később is találkozgattunk.Utána befejeztük,mert tudtam,hogy nem változna meg miattam (egy nőcsábász,aki a pénzével irányít mindenkit) és ott volt a barátom is.Próbáltam úgy tenni később,mintha nem lenne semmi gond,de nem bírom tovább.Nem szeretem a barátomat,az apját szeretem és most úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk együtt a dolgot.

De félek,hogy a barátom nehezen viselné a szakítást,nemrég vesztette el egy közeli hozzátartozóját és úgy hiszi,hogy minden rendben van köztünk.

Hogy mondjam meg neki?

2013. ápr. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen noket mint te kellett volna gazkamraba kuldeni nem a zsidokat!
2013. ápr. 12. 09:39
 12/49 A kérdező kommentje:

Nem csak én akarom,hogy tudja a barátom...Elegem van a titkolózásból és a hazudozásból.Nem akarok senkit és semmit tönkretenni,de szerintem jogom van a boldogsághoz.

Trib

Az,hogy "ő volt az első",azt jelenti,hogy vele feküdtem le először életemben.

Nem kell szidni,szerintem ti sem vagytok tökéletesek és hoztatok pár rossz döntést az életetekben.

2013. ápr. 12. 09:40
 13/49 anonim ***** válasza:
10 Ilyen helyzetbe egy normális ember eleve nem megy bele, még akkor sem ha az idősebb tag bepróbálkozik, hanem elzavarja az idősebb tagot..
2013. ápr. 12. 09:41
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Gyepálja már valaki a papát is.Nem tűnik fel,hogy tojt a fiára és sokkal idősebb,mint a lány?Szóval milyen apa fia kapcsolatot tesz itt tönkre valaki?
2013. ápr. 12. 09:42
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy reagálnál, ha a barátod az anyádra mászott volna rá és közölné, hogy dob az anyád miatt?
2013. ápr. 12. 09:42
 16/49 ivilicious ***** válasza:
nekem kb. halott lenne a szememben anyám
2013. ápr. 12. 09:44
 17/49 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. sem a privát levelet, sem az itt kioktatást nem értem. nem én kef.éltem az apósommal, tisztázzuk már. azért, mert nem rib@ncozok rögtön? mi jogom lenne hozzá?
2013. ápr. 12. 09:46
 18/49 anonim ***** válasza:

"Gyepálja már valaki a papát is"

:DDDD

2013. ápr. 12. 09:49
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Persze nyugodtan pontozzatok le engem nem zavar,olyan normális dolog igaz hogy a barátja apjával kuratja magát aki az apja lehetne...hát persze..
2013. ápr. 12. 09:52
 20/49 anonim ***** válasza:

Persze,nyílván a válaszolok is hoztak rossz döntéseket,de ez túltesz a "rossz döntés" kategórián.

Szerintem a papa is hibás,és ne lepődjön meg ha a fia orrba b@ssza.

2013. ápr. 12. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!