Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szakítok vele az apja miatt?
Lefeküdtem a párom apjával,amikor a barátom és köztem volt egy kis szünet.Ő volt az első és nem egyéjszakás dolog lett belőle,később is találkozgattunk.Utána befejeztük,mert tudtam,hogy nem változna meg miattam (egy nőcsábász,aki a pénzével irányít mindenkit) és ott volt a barátom is.Próbáltam úgy tenni később,mintha nem lenne semmi gond,de nem bírom tovább.Nem szeretem a barátomat,az apját szeretem és most úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk együtt a dolgot.
De félek,hogy a barátom nehezen viselné a szakítást,nemrég vesztette el egy közeli hozzátartozóját és úgy hiszi,hogy minden rendben van köztünk.
Hogy mondjam meg neki?
légyszives írd már meg hogy hány éves vagy.
amikor én 12éves voltam, és megengedte egy 13éves lány hogy szexeljek vele, akkor én is szerelmes voltam, vagyis ugy éreztem. persze nem a lányba, hanem a tudatba hogy vele szexelhetek. de nekem akkor nem nagyon volt más lehetőségem hogy szexeljek, és ha neked csak ez a fontos, akkor ezt meg tehetted volna a barátoddal is.
Ha majd felnősz, és rájössz hogy mit tettél, akkor majd szégyeld össze magad, és addig inkább hagyd mind 2-őt. mond a srácnak hogy elmultak az érzelmek, és akkor őt sem bántja talán annyira, mintha megmondanád az igazat.
És hát sokan már meg írták előttem, és igazuk van...egy nagy k*rva vagy.
Ha egyszerűen tarkón lőnéd szegény srácot, akkor is könyörületesebb volnál, mint hogy ezt így elmondod neki.
A gyomrom felfordul, komolyan... hogy lehetnek emberek ennyire érzéketlenek, önzők és tesznek tönkre mást szemrebbenés nélkül. És még csak fel sem fogja tettei következményét.
Nem kell nekem horrort nézni, csak feljövök a gyakorikérdések.hu-ra...
csak nehogy ő meg benyögje: én meg az anyád farkaltam meg!
gratulálok!
Szegény srác faterja is egy rongy ember.
Ennek jó vége már nem lehet, de valamelyest javítana az összképen, ha a szakítása után a faterja úgy kivágná a kiscsajt mint a taknyot, aztán oda állna a fia elé és azt mondaná:
"Fiam, megmenettelek egy mocskos ribanctól!"
Sosem volt köztük makulátlan apa-fia kapcsolat,úgyhogy ez nem éppen olyan,mintha a barátom kezdett volna ki az anyámmal.
Nem a szex miatt csináltam.A barátommal folyton veszekedtünk,nem értett meg és jó volt olyannal beszélgetni,aki nem csak a hibáimat látja és jól tudtam érezni magam vele.
Ha nem mondanám el az igazi okot a barátomnak,akkor is rájönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!