Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szakítok vele az apja miatt?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a párom apjával,amikor a barátom és köztem volt egy kis szünet.Ő volt az első és nem egyéjszakás dolog lett belőle,később is találkozgattunk.Utána befejeztük,mert tudtam,hogy nem változna meg miattam (egy nőcsábász,aki a pénzével irányít mindenkit) és ott volt a barátom is.Próbáltam úgy tenni később,mintha nem lenne semmi gond,de nem bírom tovább.Nem szeretem a barátomat,az apját szeretem és most úgy döntöttünk,hogy megpróbáljuk együtt a dolgot.

De félek,hogy a barátom nehezen viselné a szakítást,nemrég vesztette el egy közeli hozzátartozóját és úgy hiszi,hogy minden rendben van köztünk.

Hogy mondjam meg neki?

2013. ápr. 12. 09:25
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2013. ápr. 12. 10:15
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Te életed... azt csinálod ami jólesik..

De érdemes belegondolnod, hogy itt gyk. milyen kungfu-t kaptál a néptöl, és milyet fogsz az ismerettségi köreitektöl...

Sok sikert :)

2013. ápr. 12. 10:15
 33/49 anonim ***** válasza:

először is 25! nem fogalmazhattam volna meg jobban.

és mi az, hogy ha nem mondanád meg az igazi okot, akkor is rájönne?

Ha már ilyen felnőttnek képzeled magad, akkor viselkedj is úgy. Nézd meg a tetteid következményét és ne tedd tönkre a srácot. Simán hagyd ott, ne monddd el neki és lépj ki az életükből! ezzel jóváteheted, hogy megvolt apuci

2013. ápr. 12. 10:16
 34/49 anonim ***** válasza:

Hát én azt hittem fiatalabb vagy :D

De hát ez így mindjárt más :D

Köszönjük emese hogy ezt így megosztottad velünk, de erre a kérdésre meg találtuk a választ :D

Leírták előttem :D

Szerintem nőj fel, és az ilyen jellegű problémáidat (amiből biztos lessz még pár) old meg egyedül inkább :D

Te amugy egy ilyen kérdésre mit válaszolnál?

Na de most komolyan. Ha mondjuk ezt a kérdést valaki más írta volna ki, akkor mit írtál volna hozzá?

2013. ápr. 12. 10:19
 35/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom felfogni miért volt ez jó? Oké hogy veszekedtetek de ha szeretnéd egy kicsit is megbeszélted vele és nem az apjával feküdtél volna le. Egy kapcsolat nem arról szól hogy ha a fia nem jó akkor az apja majd kiengesztel hanem kettőtöknek kéne megoldani. A srác apja meg a másik gyökér hogy tehet ilyet a fiával komolyan semelyikőtök nem gondolkodik? Szegény srácot sajnálom remélem egyszer talál egy olyan csajt aki normális.
2013. ápr. 12. 10:20
 36/49 anonim ***** válasza:
A nagypapi is él még? Esetleg vele is felpróbáltathatnád magad...
2013. ápr. 12. 10:20
 37/49 anonim ***** válasza:
Ásd el magad. Most mit kéne mondanunk?! Nem egyértelmű, hogy elcsesztél mindent? A lelkednek nem fogunk jót tenni avval, hogy tanácsokkal látunk el. Ez szégyen, erre nem lehet mit mondani. Szegény srác, jól kifogta.
2013. ápr. 12. 10:21
 38/49 A kérdező kommentje:

Gondoltam,hogy lesznek páran,akiknek meg lesz a véleménye rólam/rólunk,de a legközelebbi barátink már tudnak a dologról és az meg annyira nem érdekel,hogy xy rokonnak a lányának a barátnője mit hisz...

Ha nem mondanám el a barátomnak,hogy az apja miatt szakítok vele,akkor is rájönne,mert megtudná másoktól,együtt látna minket valahol,stb.

53%-os,állj már le légyszi.Nem tudom,hogy miért írsz ilyen trágárul (oké,hogy mások is írnak így,de nem jönnek vissza tizedjére is),megcsaltak,vagy mi?

Nem vagyok ri...c,nem azért csaltam meg a barátomat,mert unatkoztam és gondoltam,hogy egy kicsit kavarok mással.Szerelmes lettem és ez ellen már nem tudok tenni.

2013. ápr. 12. 10:25
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

na a barátod felháborodása jogos lesz, amikor ez kiderül

Te meg iszonyúan naiv vagy, annyi eszed nem volt nem megyek ebbe bele, sajnos ezen senki nem tud változtatni, néha nem árt gondolkodni, az apja kb 40 lehet, nem akarlak elkeseríteni, de ez max kapuzárási pánik nála, szóval ne ábrándozzál, különben is max szexre lennél jó, másra nem

gondolkozzál már el ezen az egészen, N

2013. ápr. 12. 10:26
 40/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk én kíváncsi lennék anyád és apád mit szól ehez.
2013. ápr. 12. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!