Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakíthatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakíthatnám meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Évek óta van egy kapcsolatom ami leginkább csak szex. Persze részemről vannak érzelmek is de ez most nem lényeg.Mindig az van amit ő akar,akkor találkozunk és azt csináljuk amit ő mond. Sok beleszólásom nincs.Elegem van és szakítani akarok végleg de ez nem ilyen egyszerű sajnos mert most épp nem tárgyal velem valami miatt. Mindig ez van ha ő nem akar semmit tőlem akkor elérhetetlen. Nem reagál a telefonra a leveleimre és semmire. Aztán ha az ágyamba akar mászni akkor egyszerűen kimagyarázza,hogy nem kapta meg vagy én nem kaptam meg a választ stb. Eldöntöttem,hogy ennek véget vetek de úgy szeretném megtenni,hogy ne azt érezze,hogy ő koptatott le azzal,hogy nem reagál semmire.Önbizalma az egekig ér ,ő a nagymenő aki mindenkinek kell és senki nem tud ellenállni neki. Szerinte. Na ebből a nagyképűségből szeretnék kicsit letörni csak még nem tudom hogyan!Ha keres és én leszek elérhetetlen az nem jó mert akkor rámhagyja és vigyorog a bajsza alatt,hogy na ettől is nyugtom lett végre!Ha most keresném személyesen akkor szerintem szóba sem állna velem ami megint nem jó. Egyéb lehetőség szerintetek? Valaki van akinek ilyen párja volt?
2013. ápr. 12. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De a távirat melé képzeljétek el azt a kis felül kopaszodo szemüveges alacsony muksót aki ezt mint egy botcsinálta terminátor, vagy a buszjárat bemondo egy hangon eldarálja:

"Autóbusz járat indul Szentkirályra, Ágasegyházán át 12 óra 30 perckor... az 5ös kocsiállásról... Autóbusz járat indul Budapestre Lajosmizse, Örkény, Dabas útirányon át 12 óra 35 perckor a 14-es kocsiállásról... Autóbusz járat indul egy befejezett kapcsolat felé, Tripperes, primitiv bunkón át... xD

2013. ápr. 12. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:

"Na ebből a nagyképűségből szeretnék kicsit letörni csak még nem tudom hogyan!"

Akkor tanitsd móresre a tagot:D

2013. ápr. 12. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező! "sajnos mert most épp nem tárgyal velem valami miatt" - ezt nem értem részedről, álljál már a sarkadra és fejezd be, nem reagálsz semmire, ( levél, telefon ) túl bonyolítod ezt az egészet ennyi, ja és évek óta van így, hány éves vagy, hogy nem léptél túl, pedig már régen unod ezt az egészet N
2013. ápr. 12. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:
hireszteld el a facen hogy kicsi a fütyije és nem is tud dug. i és gyorstüzelő
2013. ápr. 14. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!