Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakíthatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakíthatnám meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Évek óta van egy kapcsolatom ami leginkább csak szex. Persze részemről vannak érzelmek is de ez most nem lényeg.Mindig az van amit ő akar,akkor találkozunk és azt csináljuk amit ő mond. Sok beleszólásom nincs.Elegem van és szakítani akarok végleg de ez nem ilyen egyszerű sajnos mert most épp nem tárgyal velem valami miatt. Mindig ez van ha ő nem akar semmit tőlem akkor elérhetetlen. Nem reagál a telefonra a leveleimre és semmire. Aztán ha az ágyamba akar mászni akkor egyszerűen kimagyarázza,hogy nem kapta meg vagy én nem kaptam meg a választ stb. Eldöntöttem,hogy ennek véget vetek de úgy szeretném megtenni,hogy ne azt érezze,hogy ő koptatott le azzal,hogy nem reagál semmire.Önbizalma az egekig ér ,ő a nagymenő aki mindenkinek kell és senki nem tud ellenállni neki. Szerinte. Na ebből a nagyképűségből szeretnék kicsit letörni csak még nem tudom hogyan!Ha keres és én leszek elérhetetlen az nem jó mert akkor rámhagyja és vigyorog a bajsza alatt,hogy na ettől is nyugtom lett végre!Ha most keresném személyesen akkor szerintem szóba sem állna velem ami megint nem jó. Egyéb lehetőség szerintetek? Valaki van akinek ilyen párja volt?
2013. ápr. 12. 08:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtisztább az lenne ha tényleg te sem reagálnál a hivásaira. Lehet hogy vigyorogna de ismered am ondást: "Sinen fekvö ember mosolya nem mindig őszinte"

és utána, hogy leárztad már nem tökmindegy hogy mit gondol? A léyneg, hogy Te megszabadultál tőle.

Alapból megvan a véleményem erről de most nem ez a kérdés.

Mihamarabb szabadulj meg tőle, hiszen tulajdonképpen egy ingyen k*rvának használ téged és semmi biztositék nincs arra, hogy mással nem teszi párhuzamosan veled ugyanezt.

Ha nem reagálsz a hivásaira akkor

1, nem kell frappáns magyarázaton agyalni

2, gyorsan megszabadulsz tőle

3, megkiméled magad attol hogy mindenféle ocsmányságot vágjon a fejedhez.

Amilyen az adjon isten oylan a fogadjisten. Ha ö k*rvának nézd akkor te se nézd őt többnek...

2013. ápr. 12. 08:40
 2/14 anonim ***** válasza:

Alapjáraton azt mondanám,hogy csak személyesen,de mivel ilyen ezért nem.

Távirat.

Hülyén hangzik,de miért ne.

2013. ápr. 12. 08:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szevasz te mocsok. STOP A Továbbiakban kerülj el engem. STOP Mert egy érzéketlen, primitiv szexorientált tetű vagy. STOP Remélem elkapsz valami nemibetegésget és a farkad visz a sírba. STOP Üdvözlettel: xy STOP"

hát én köpni nyelni nem tudnék :D

2013. ápr. 12. 08:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ettől a pillanattól kezdve sose érjen el, és tünj el előle+információs blokk.

Ez mindig bejön. 4-5 év és befejezi.

2013. ápr. 12. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Gyönyörű lenne :D
 6/14 anonim ***** válasza:
prof, ment a zöldkéz neked, ezért a humorért:DD
 7/14 anonim ***** válasza:
A 4-5 évben mikor kezd rájönni,hogy tényleg elvesztett és hogy mi az ábra, készülj fel napi 10 körüli telefonhívásra.Ezt azért tudnod kell.
2013. ápr. 12. 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vaaaaagy gyásztávirat :D

Sajnálattal tudatom veled xy,hogy a kapcsolatunk a dugással együtt meghalt.

2013. ápr. 12. 08:48
 9/14 anonim ***** válasza:
"Álmodban sokszor megjelenek, eljátszom veled,áldozatod leszek,elhitetem veled, hogy megszereztél, majd eltűnök a ködös hajnal közeledtével, és te vágyakozol tovább utánam"
2013. ápr. 12. 08:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Prof. Shevy :D :D :D :D két zöld kezet is adnék ha lehetne :) Amúgy az a baj,hogy fúrja az oldalam,hogy megint milyen hazugsággal rukkol elő. Én arra gondoltam,hogy amikor majd jelentkezik és önelégülten azt hiszi,hogy na a liba bevette a dumát..... Na és innen nem tudom hogyan tovább!Jól esne a lelkemnek ha beletiporhatnék egy kicsit a mocskos lelkébe.
2013. ápr. 12. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!