Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakíthatnám meg ezt a kapcsolatot?
Szerintem a legtisztább az lenne ha tényleg te sem reagálnál a hivásaira. Lehet hogy vigyorogna de ismered am ondást: "Sinen fekvö ember mosolya nem mindig őszinte"
és utána, hogy leárztad már nem tökmindegy hogy mit gondol? A léyneg, hogy Te megszabadultál tőle.
Alapból megvan a véleményem erről de most nem ez a kérdés.
Mihamarabb szabadulj meg tőle, hiszen tulajdonképpen egy ingyen k*rvának használ téged és semmi biztositék nincs arra, hogy mással nem teszi párhuzamosan veled ugyanezt.
Ha nem reagálsz a hivásaira akkor
1, nem kell frappáns magyarázaton agyalni
2, gyorsan megszabadulsz tőle
3, megkiméled magad attol hogy mindenféle ocsmányságot vágjon a fejedhez.
Amilyen az adjon isten oylan a fogadjisten. Ha ö k*rvának nézd akkor te se nézd őt többnek...
Alapjáraton azt mondanám,hogy csak személyesen,de mivel ilyen ezért nem.
Távirat.
Hülyén hangzik,de miért ne.
"Szevasz te mocsok. STOP A Továbbiakban kerülj el engem. STOP Mert egy érzéketlen, primitiv szexorientált tetű vagy. STOP Remélem elkapsz valami nemibetegésget és a farkad visz a sírba. STOP Üdvözlettel: xy STOP"
hát én köpni nyelni nem tudnék :D
Ettől a pillanattól kezdve sose érjen el, és tünj el előle+információs blokk.
Ez mindig bejön. 4-5 év és befejezi.
Vaaaaagy gyásztávirat :D
Sajnálattal tudatom veled xy,hogy a kapcsolatunk a dugással együtt meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!