Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ciki, ha a fiúnak "melle" van?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem a mellet, hogy akkora mint a lányoké, hanem ami meghízásból adódóan létrejött. Persze ne 200kilós férfiakra gondoljatok, mondjuk egy 90 kilós. Írjátok meg a korotokat, köszi!
2009. szept. 22. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%

szerintem elég gáz, de gyúrással v vmilyen sporttal biztos lehet rajta segíteni. (mondjuk nekem alapból a vékonyabbak jönnek be).

20L

2009. szept. 22. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

és ha mondjuk csak a bimbója dagadt, tehát nem látszik a mell csak a bimbón látszik h dagad, pl a polón.. ? (érdekes látvány, engem zavar:S) 17/f

elnézést az offért kedves kérdező :)

2009. szept. 22. 23:55
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát, nekem nem jön be. A gyúrás tényleg jó ötlet lenne, de mondjuk én a picit mackósabbakat szeretem, de azért ilyen hájréteg ott ne nagyon legyen. Legyen arányosan macis:D

20L

2009. szept. 23. 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

nekemsem jön be

24L

2009. szept. 23. 00:34
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Fúj. Ha már melle is nőtt az elhízástól, az elég löttyedt máshol is. Ha egy férfinak melle van, az izomból legyen, ne hájból.
2009. szept. 23. 01:10
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
01.10 21/N
2009. szept. 23. 01:10
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

amig páromat nem ismertem meg,azt mondtam,h olyan pasit soha akin kis felesleg is van...

aztán megismertem...és se a pocakja,se a melle,se az egyéb hizásbol-fogyásbol adodo csikocskák nem zavarnak,sőt,ugy imádom ahogy van...

ugyhogy nyugi,csak megfelelő csaj kell (nah meg persze stilus,ami ellensulyozza a "testi hibákat")

22/L

2009. szept. 23. 07:14
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Korábban én is azt mondtam, hogy ugyan bejönnek a mackósabb fiúk, de azért melle már ne legyen egy srácnak. Aztán megismertem a barátomat, és bár már a megismerkedésünkkor láttam, hogy melle van, mégis beleszerettem, és imádom a melleivel együtt. Egyáltalán nem zavar, nem gáz, és ezt nem a szerelem mondatja velem, mert úgy szerettem bele, hogy ezt tudtam róla. Szóval nyugi! Ha valakinek bejössz, akkor nem fog azért visszautasítani, mert melled van. Egyébként pedig tényleg lehet gyúrni rá, és akkor viszont szép mellkasod lett. A barátom is most neki állt. Nem én mondtam neki, magától csinálja. De ezért ne legyen kisebbségi komplexusod. Tudom, hogy azt mondod, hogy könnyen beszélek, de a barátomnak is mindig mondom, hogy ne szégyellje magát ezért (mert őt rettenetesen zavarja), ő így is szép, és én így is szeretem.

19/L

2009. szept. 23. 07:33
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Mindenkinek van "melle", csak nem mind1 mekkora, ha már nagyobb mint a lányoké akkor van egy kis bibi. Menj el gyúrni, vagy ha nem akarsz elmenni gyúrni, akkor szokj rá a napi sok fekvőtámaszra... és az lejjebb viszi.
2009. szept. 23. 08:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem nagyobb, mint a lányoké :D

De amúgy azért zavaró, mert régen meghíztam, azt lefogytam és megmaradt a 'mell'.

Azt ez így eléggé zavaró.

2009. szept. 23. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!