Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki e egy 18 éves fiúnak egy 14 éves lánnyal járni?

Édesanyám meg édesapám közt pontosan 20 év van.xd
Szal szerintem nem... meg am is mit törődsz te mások véleményével?
Szereted? Igen? Nem?
Ennyi a lényeg!

Hát gondolom te igényled a rendszeres nemi életet, nomeg nagykorú ember vagy, jó lesz neked egy ilyen fiatal kis kamasszal, aki épphogy csak kilépett a gyerekkorból? Van neki igénye a szexuális éltre, nem túl éretlen, nem túl fiatal hozzá? Nem lesz zavaró számodra hogy neki még mindenért anyuciéktól kell engedélyt kérnie?
Szerintem is 20 alatt kevés korkülönbség is iszonyat sok a gyakorlatban, úgyhogy jól gondold meg.

Attol függ a fiú mennyire nyomulós és a lány mennyire érett. Én úgy vagyok vele hogy szerintem nem a kor számít, az csak egy szám. AZ a lényeg hogy belül mi van azaz mit éreztek egymás iránt és milyen a gondolkodásotok.
Ha pl a sexből nem lesz gond (egyik akarja másik még nem érzi úgy hogy készen áll rá) akkor nem biztos hogy bele kéne menni,max ha a fiú türelmes típus.Ha iylen problémák nincsenek, nem lesznek, akkor szerintem a korkülönbség nem akadály. Bár köztünk csak 2 év van,nálunk inkább a magasság lenne "ciki"-nek mondható, de őszintén lesz.room.:) 40 cm van köztünk,és nem érdekel ki mit mond, mert nekem ez így baromira jó és ha őt se zavarja akkor mi itt a gond?:) Max sámlira állok ^^:P
15/L

Ahogy előttem írták, a kor csak egy szám. :)
Ha elég érett a lány, jól kijöttök, megvan az összhang, szeretitek egymást, BOLDOGOK vagytok, akkor kit érdekel, hogy xy mit gondol majd rólatok? Nem tudom volt-e már barátnőd, hozzászoktál-e a nemi élethez, és akkor gond lehet, hogy vele egyelőre nincs szex, de ha szereted akkor kibírod. :)
A baráti társaságával meg nem biztos, hogy dolgod lesz, ha igen, akkor sem biztos, hogy gáz lesz, 4 év még nem nagy szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!