Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Be akar mutatni a szüleinek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be akar mutatni a szüleinek. Hogy legyen?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,és a szülei kíváncsiak rám. Hétvégén lesz a nagy esemény,meghívtak magukhoz ebédre. Még csak képen láttam az "ősöket",meg a párom elmondásából "ismerem" őket,de kicsit félek,hogy nem ütöm meg a szintet. Ők elég jómódúak,mindenki egyetemet végzett náluk,jól szituáltak.Én meg csak egy átlag munkásember vagyok. A szüleim meghaltak,a nagyszüleim neveltek,de már ők sincsenek velem régóta,szóval tőlem teljesen távol állnak az ilyen családi összejövetelek. Az alapvető illemmel természetesen tisztában vagyok,de azon túl hogy viselkedjek,hogy ne tűnjek nagyon suttyónak? Köszi az értelmes válaszokat. 24/f
2013. ápr. 11. 13:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na ez az. Öltözzek ki a kedvükért? Egyébként meg teljesen mindegy,milyen maskarát húzok magamra,mert raszta hajam van,abból meg szerintem rögtön leszűrik,hogy nem vagyok az az öltönyös fajta. (Igénytelen sem vagyok!!! Csak laza.)
2013. ápr. 11. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:

A raszta hajjal is tudni kell megjelenni, ha elfogadtál egy ebédmeghívást.

Ezek sznobok, akiknek a 99%-a lenézi a szakmunkást-iskolázd le őket.Ezt tudnod kell.

Szóval muszáj a normális cucc.

2013. ápr. 11. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kedvesed tudna leginkább tanácsot adni öltözködés ügyben, jobban mondva neki kellene leszerveznie, hogy senki se érezze túl v. alulöltözöttnek magát. Egyetemet nyilván a hétvégéig nem fogsz elvégezni, de pl. a helyesírásodból és a megfogalmzásból nekem elég intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy ne legyen kisebbségi érzésed egy ebéd miatt.
2013. ápr. 11. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ha megismered őket. Valószínűleg ők is tudnak rólad egysmást, szóval az hogy jómódúak nem nagyon számít. Inkább arra kíváncsiak milyen ember vagy valójában. Viselkedés: tisztelettudó, visszafogott, amíg ki nem derül mennyire "lazák" a szülők. Ha az apuka rögtön mondja, hogy tegezd akkor tegezd, de ha nem mondják külön akkor ne, stb. Ami még fontos, hogy legyen életcélod. Szerintem semmi sem taszít jobban egy szülőt mint ha azt mondja a kislányuk jövendőbelije, hogy "... jaaa, majd lesz valahogy."

Valami bort a papának illik vinni az anyukának meg egy szál virágot. Ennek a lényege a tisztelet megadás.

2013. ápr. 11. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:
14 vagyok. Nem kell kiöltöznöd. Nem formális vacsorára mész és nem maskarára kiváncsiak, hanem a személyiségedre. Azzért arra figyelj, hogy ne koszos szakad szerelés legyen rajtad.
2013. ápr. 11. 13:25
 16/21 A kérdező kommentje:
Persze, a bor már megvan. Virágot majd veszek.És életcélt is kerítek gyorsan! :)
2013. ápr. 11. 13:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös válaszoló! Mondom,nem vagyok igénytelen. Eszembe sem jutna koszos ruhában menni. (Van mosógépem). Szakadt ruhám meg nincs. (Mert van varrógépem is! Haha... Na jó, az nincs). :)
2013. ápr. 11. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha beleesnek az ősők az 1%-ba, és tényleg normálisak és teljesen korrektül kezelnek ill. szerethetőek szívből cselekszenek, akkor kinyilhatsz.Addig ne.
2013. ápr. 11. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:

15. vagyok. Helyes. Szerintem minden rendben lesz. :)

Rengeteg meglepően jó fej jómódú ember van ám. Szóval nem 1%.

2013. ápr. 11. 13:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez kissé összetett. Ha ilyen régimódiak és ráadásul iskolázottak, akkor kiöltözés, virág stb. Ha nem annyira régimódiak akkor is illik szép ruhában megjelenni.

Nem muszáj magadat adnod, csak mondd azt, ami szerinted nekik bejön. (Életcél, vélemények. Ha pl: kérdezik, hogy cigizel-e én a helyedben nemet mondanék, mert egy rossz szokás és bizony sok helyen el is áshatod magad miatta. Persze ez csak példa, nem muszáj letagadni:D) Legyél udvarias, kedves, előzékeny, mint egy úriember:)

2013. ápr. 11. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!