Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Költözzek vagy ne?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
18 éves vagyok, a pasim 24 éves, együtt élünk. Februárban elköltöztem tőle,de nem tudom hogy miért, egyszerűen csak azt éreztem, hogy mennem kell...de 1 hét után visszaköltöztem hozzá, mert hiányzott...most pedig megint ugyanazt érzem, hogy mennem kell, és el akarok költözni, de amikor belegondolok hogy megint itt kell hagynom őt, akkor fáj, mert igazából szeretem, de mégis el akarok menni...
És olyan fura hogy ez az érzés reggel erősebb bennem, hogy költözni akarok, estére pedig mindig úgy gondolom hogy maradok vele...nem tudom hogy mit csináljak, mi a jó döntés, menjek vagy maradjak, és azt sem tudom igazából hogy miért van bennem ez a menni akarás, teljesen össze vagyok zavarodva...mindig is labilis idegzetű voltam, hangulatingadozási problémáim is vannak...
Segítsetek, mit tegyek?? Félek, hogyha elköltözöm akkor megbánom, és majd megint vissza akarok jönni.de azt is érzem, hogy itt sem tudok maradni, mert nem akarok tovább így élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!