Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költőzzek vagy maradjak vele?
Próbálkozz a barátoddal élni, és ha nem megy, akkor maximum odaköltözöl szüleidhez. :)
Sok sikert!
17 éves vagy, szerintem már elég nagy ahhoz, hogy önállósodj. Az én szüleim is minél hamarabb ki akarnak tenni otthonról, persze nem rosszindulatból, hanem csakis az én érdekemben. Legelőször vedd rá a szüleidet. ha legelőször nem engedik, semmi baj. Nyugodtan taláálhatsz kifogásokat, pl: akkor sulit se kéne váltani, ígérd meg nekik, hogy tartjátok a kapcsolatot. Ki tudja, lehek, hogy a végén el sem költöztök. :)
De leges-legelőször gondold meg, hogy szereted e a pasidat eléggé, akár annyira, mint a szüleidet.
Az előző válaszíró okos volt. Ha végleg nem engedik meg, akkor ez van. Törődj bele... :D
nem kérdés. Ha a szüleid ennyire partnerek ebben, meg a párod is, akkor maradjatok együtt, költözzél hozzá. Szüleivel lakik a párod?
Ha nem jön össze, akkor meg mész a szüleidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!