Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek érte, várjak, hogy az idő döntse el sorsunk, költözzek el, vagy mit lehet ilyenkor tenni?
5 éve vagyunk együtt, együtt is éltünk gyakorlatilag végig. Voltak mosolyszünetek, de mindig kibékültünk, mert úgy érezzük rengeteg a hasonlóság bennünk és mással nem lenne ekkora összhang. 3 éve pánikbeteg lett a barátnőm. Minden évben ellökött magától hosszabb-rövidebb időre. Utóljára egy éve mentünk szét. Békülés után úgy alakult, hogy folyamatosan jöttek a problémák (munkahelyi gondok, családi tragédiák) és szinte mindig megértő lelki társként, barátként volt rám szüksége. Szép lassan felvettem a legjobb barát szerepét és a nemi életünk gyakorlatilag nullával lett egyenlő. 2 hónapja ez szóba került, hogy így nem mehet, ez nem párkapcsolat. Most egy házban élünk és attól reméljük a változást, hogy nem együtt alszunk. Szerintem attól nem fog fellobbanni a láng, hogy még inkább eltávolodunk egymástól fizikálisan, de fejet hajtottam a döntése előtt.
Vélemény? Mi lenne a legjobb megoldás?
29F
Nagyon rendes ember vagy.A baratnod szerencses, hogy igy kitartottal mellette.
A szerelmet felvaltotta a szeretet nalatok.
En is ugy gondolom, hogy a nem egyutt alvastol csak meg jobban eltavolodtok egymastol.
Szerintem adj magatoknak egy hataridot, hogy meglassatok, hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!