Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal lakunk a kisfiammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal lakunk a kisfiammal, de nem vagyok boldog itt, hiába van pénze akkor is elveszi a gyest. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
gyest és családit elveszi.sajnos a kicsivel nincs más jövedelmünk.mindig van étel de ezt nem látom jónak,mert van a számláján pénze,tehát nem szorul rá.parancsolgat,egy kisszönyeget nem rakhatok a folyosora.mit tegyek?költözzünk?
2013. ápr. 10. 07:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

10.09 es vagyok

kicsi szívem !

önellátó vagyok, független pasi, jó állással és biztos egzisztenciával

ezért is írtam amiket írtam mert eddig csak olyan nőkhöz volt szerencsém amiket írtam , h lepontozhatnak...

amúgy nálam a mosógép mos!!!

mért nálatok te mosod a sz@ros gatyákat???

XD

2013. ápr. 10. 11:33
 32/39 anonim ***** válasza:
Nem normális, te pedig tűröd.
2013. ápr. 10. 11:36
 33/39 anonim ***** válasza:
ma 11:33 biztos egzisztencia :D jót nevettem :D
2013. ápr. 10. 11:36
 34/39 anonim ***** válasza:
És? csak mert neked csak olyan nőhöz volt "szerencséd", az nem jelenti azt, hogy mindenki más ilyen. max te vonzod be ezeket, mert valszeg a pénzeden kívül mással nem tudod őket meggyőzni. amit az írásaidból el is hiszek.
2013. ápr. 10. 11:40
 35/39 anonim ***** válasza:
szerintem költözzetek ha nem képes kompromiszumra akkor semmi értelme az egésznek tudom hidd el én is hasonló cipőbe vagyok cdak nálunk fordít a van ha nem azt vagy nem úgy veszek valamit magamnak hogy nekik is tetszen.akkor már nem szeretem őket visszont azt nem nézik hogy nekik mi mindent veszek. azért tanácsolom hogy költözz hidd el jobb lessz úgy lehet hogy nehezebb de jobb
2013. ápr. 10. 11:48
 36/39 A kérdező kommentje:
minden reggel kérnem kell.minden reggel 1000 ftot kapunk a saját pénzünkböl.szeretem,de nem tisztel ,ugy gondolom ha van elég pénze,ha nem szorul rá akkor nem kéne elvennie.az 1000 ftból csak ételre futja,semmi apróságot nem tudok venni,rossz így:) mosok,fözök tajarítok,rá és a báttyára is.persze a tesójának nem kell fizetni,de attól még mossam a szaros gatyáit.szeretem de már nem megy igy
2013. ápr. 10. 12:08
 37/39 anonim ***** válasza:
hát költözz, ennyi.
2013. ápr. 10. 12:17
 38/39 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ....nagyon nagy segítség
2013. ápr. 10. 12:24
 39/39 anonim ***** válasza:

De végül is akkor vissza is kapod, amit odaadsz neki, nem?

Ettől eltekintve én így nem tudnék élni, hogy a pasinak leadom a pénzem, ő meg visszaadogatja, ha kérem.

Te nem tudod beosztani?

Nagybevásárlás? Ki fizeti? Pelus a gyereknek? Ruhák? Mosópor?

Bár ezeket gondolom ő, mert ezekhez a gyes kevés.

2013. ápr. 11. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!