Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lakunk a kisfiammal, de nem vagyok boldog itt, hiába van pénze akkor is elveszi a gyest. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
gyest és családit elveszi.sajnos a kicsivel nincs más jövedelmünk.mindig van étel de ezt nem látom jónak,mert van a számláján pénze,tehát nem szorul rá.parancsolgat,egy kisszönyeget nem rakhatok a folyosora.mit tegyek?költözzünk?2013. ápr. 10. 07:03
21/39 anonim válasza:
azért nem férfi egy ilyen alak, kedves előző valamelyik válaszoló, mert az ok, h eltartja őt meg a gyerekét, de attól még nem kell rabszolgaként bánni velük. ezt az pasast se kényszeritette senki, h eltartsa őket, saját, önálló döntése volt.
22/39 anonim válasza:
A párodnak beteges önbizalomhiánya van. Ez abból is látszik, hogy kondibérletre veszi el a pénzt. Akinek ilyen magas fokú önbizalom-hiánya van, ami már másokra erősen kiható egoizmusban csúcsosodik ki, az gyakran érzi kényszerét annak, hogy sok pénzt szerezzen, és azokat a saját pozícióját megerősítő vagy emelő cikkekre költse. Mint például státuszszimbólumok(autó, ékszerek, mobiltelefon), luxuscikkek, illetve olyan dolgok, amivel saját magát teheti "vonzóbbá" az ellenkező nem számára. Mint például a kondibérlet. Ez a viselkedés egyébként különösen a férfiakra jellemző, de a nőknél is megfigyelhető.
23/39 anonim válasza:
Nem értem, mi itt a kérdés? Költözz el és utána pereskedéssel húzd le annyi pénzzel, amennyivel csak tudod, hogy visszaszerezd azt, amit elvett tőled.
24/39 anonim válasza:
ma 09:48 és az kinek jó, ha mást bánt? Az ilyen válás nem válás. De persze az előtte lévő "házasság" sem volt házasság. Egyébként nem írta sehol a kérdező, hogy házasok. De azzal nem lesz jobb neki sem, ha a másikat szívatja. Csak eltanulja ezt az embertelen magatartást a gyermek. Ez nem normális.
25/39 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Ha félsz, és jó okod van félni, akkor tűnj onnan! Ha nem találod meg őbenne a félelmed igazi okát, akkor egy nyugis estén kérdezd meg!
Előtte nem árt, ha átismétled magadban, mire költ a család, mennyi a fele, elég-e a jövedelmed erre... És talán azt is jobb előre tisztáznod magadban, miért nem ad pénzt a kezedbe. Mire voltál hajlamos elkölteni, amire nem kellett volna?
26/39 anonim válasza:
az összes feminista, ingyenélő, kihasználós nőnek itt aki lepontozza azokat akik a férfi pártját fogják.
NA ki dolgozik, h kenyér legyen az asztalon, ki fizeti a számlát!
nem kell itt mártírkodni h költözzön el, nyisson számlát...stb
kidobnám az ilyen ingyenélő nőt, aki még sír is h így meg úgy rossz, és itt meg van aki még bátorítja
szánalmasak!
27/39 ivilicious válasza:
mi másfél éve lakunk kb együtt,és 3 hónap után összeköltöztünk, azóta közös pénzünk van, minden közös. ha vkik szeretik egymást,akkor: ami az enyém,az a tiéd is....szerintem. ha ő nem így gondolja, és járkál összevissza a te pénzeden is,küld el a csába.
28/39 anonim válasza:
Itt egy feminista ingyenélő kihasználós nő sincs szerintem. vagy te ismersz mindenkit személyesen? azért mondod ezt?
29/39 anonim válasza:
tudtam én kik nézik az ilyen kérdéseket, meg kik válaszolgatnak...meglátszik a pontozásból
30/39 anonim válasza:
nem tudom, én nem pontozgatok, de attól még elég hülye következtetést vontál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!