Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal lakunk a kisfiammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal lakunk a kisfiammal, de nem vagyok boldog itt, hiába van pénze akkor is elveszi a gyest. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
gyest és családit elveszi.sajnos a kicsivel nincs más jövedelmünk.mindig van étel de ezt nem látom jónak,mert van a számláján pénze,tehát nem szorul rá.parancsolgat,egy kisszönyeget nem rakhatok a folyosora.mit tegyek?költözzünk?
2013. ápr. 10. 07:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
szerintem költözzetek ha nem képes kompromiszumra akkor semmi értelme az egésznek tudom hidd el én is hasonló cipőbe vagyok cdak nálunk fordít a van ha nem azt vagy nem úgy veszek valamit magamnak hogy nekik is tetszen.akkor már nem szeretem őket visszont azt nem nézik hogy nekik mi mindent veszek. azért tanácsolom hogy költözz hidd el jobb lessz úgy lehet hogy nehezebb de jobb
2013. ápr. 10. 07:39
 12/39 anonim ***** válasza:
55%

Ki ez a sok bunkó f.sz, aki osztja itt az észt?

Hogy örüljön hogy más eltartja a pulyát? Hát komolyan mondom lehidalok! Mekkora egy kretén!!!!

Kedves kérdező! Ne engedd hogy elvegye a párod a gyest és a családit! Ez nem egyenrangú kapcsolat így! Hisz uralkodik rajtad az a férfi! Állj a sarkadra és változtass! Vagy pedig inkább hagyd ott, vagy olyan erős hogy egyedül is boldogulj, nem szorulsz rá egy ilyen férfire!!!!

2013. ápr. 10. 07:46
 13/39 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy kérdező?
2013. ápr. 10. 07:49
 14/39 anonim ***** válasza:
Gusztustalan ez a felállás, állj a sarkadra...! Mégis mit képzel az ilyen "férfi"?
2013. ápr. 10. 08:27
 15/39 anonim ***** válasza:
62%
kérd a gyest és a családit a te számládra, ha nincs, akkor nyiss egyet. amint lehet költözz el onnan, bárhol jobb lehet nektek, mint egy ilyen helyen. ez az ember nem tisztel sem téged, sem a gyereket. az ilyen nem férfi.
2013. ápr. 10. 08:31
 16/39 anonim ***** válasza:
20%

Miert nem férfi? Egy család, akkor a pénz is megy a közösbe. Mivel ő nem dolgozik, ezekkel tud beszállni a rezsibe kajaba stb igy nagyon is helyes h elveszi!

A gyerek nem az öve, nem lenne köteles másét tartani szoval örüljenek h ilyen bolondot találtak...

2013. ápr. 10. 08:46
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

mert épeszű ember nem csinál ilyet.

nekem nincs gyerekem hála égnek, de mikor mi költöztünk össze, soha nem vette el a pénzem. beleadtam a részem mindenbe, felesben fizettünk mindent, de nem vette el, hogy akkor majd ő rendelkezik az én keresetemmel, mert semmi joga nem lett volna hozzá.

2013. ápr. 10. 08:56
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy könnyű helyzetben.

Kéne tudni, hogy kb. mennyi pénz áll rendelkezésetekre egy hónapban. Az még nem biztos, hogy gond, hogy ő kezeli a pénzt, feltéve, hogy ő jobban tudja kezelni. Tehát számlák be vannak fizetve, kaja mindig van a hűtőben, van ruhátok, cipőtök.

Ettől függetlenül - ha marad - akkor kéne, hogy jusson neked is "zsebpénz". Gondolom marad, mert ő kondibérletet vesz.

A probléma inkább ott van, hogy a számla egyedül az ő nevén van, tehát neked valószínűleg nincs semmid. :( Mivel nem éltek házasságban, így 0 Ft-tal bármikor kirakhat az utcára. Ez így nem jó.

Szereted még? Ő szeret téged? Lenne aki támogatna téged, ha elköltöznétek? Szereti a picurt? El tudta őt fogadni?

Az ebben az esetben nem számít, hogy nem az ő gyereke, hiszen ha téged választott, akkor gyerekestül együtt választott.

2013. ápr. 10. 09:06
 19/39 anonim ***** válasza:
És ha boltba kell menni, akkor tőle kérsz, vagy hogy van? Miért engedted először? vagy hogy vette el? Ne haragudj, de azért teszi, mert hagytad.
2013. ápr. 10. 09:10
 20/39 anonim ***** válasza:
szülő? barátnő?
2013. ápr. 10. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!