Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lakunk a kisfiammal, de nem vagyok boldog itt, hiába van pénze akkor is elveszi a gyest. Mit tegyek?
Ki ez a sok bunkó f.sz, aki osztja itt az észt?
Hogy örüljön hogy más eltartja a pulyát? Hát komolyan mondom lehidalok! Mekkora egy kretén!!!!
Kedves kérdező! Ne engedd hogy elvegye a párod a gyest és a családit! Ez nem egyenrangú kapcsolat így! Hisz uralkodik rajtad az a férfi! Állj a sarkadra és változtass! Vagy pedig inkább hagyd ott, vagy olyan erős hogy egyedül is boldogulj, nem szorulsz rá egy ilyen férfire!!!!
Miert nem férfi? Egy család, akkor a pénz is megy a közösbe. Mivel ő nem dolgozik, ezekkel tud beszállni a rezsibe kajaba stb igy nagyon is helyes h elveszi!
A gyerek nem az öve, nem lenne köteles másét tartani szoval örüljenek h ilyen bolondot találtak...
mert épeszű ember nem csinál ilyet.
nekem nincs gyerekem hála égnek, de mikor mi költöztünk össze, soha nem vette el a pénzem. beleadtam a részem mindenbe, felesben fizettünk mindent, de nem vette el, hogy akkor majd ő rendelkezik az én keresetemmel, mert semmi joga nem lett volna hozzá.
Nem vagy könnyű helyzetben.
Kéne tudni, hogy kb. mennyi pénz áll rendelkezésetekre egy hónapban. Az még nem biztos, hogy gond, hogy ő kezeli a pénzt, feltéve, hogy ő jobban tudja kezelni. Tehát számlák be vannak fizetve, kaja mindig van a hűtőben, van ruhátok, cipőtök.
Ettől függetlenül - ha marad - akkor kéne, hogy jusson neked is "zsebpénz". Gondolom marad, mert ő kondibérletet vesz.
A probléma inkább ott van, hogy a számla egyedül az ő nevén van, tehát neked valószínűleg nincs semmid. :( Mivel nem éltek házasságban, így 0 Ft-tal bármikor kirakhat az utcára. Ez így nem jó.
Szereted még? Ő szeret téged? Lenne aki támogatna téged, ha elköltöznétek? Szereti a picurt? El tudta őt fogadni?
Az ebben az esetben nem számít, hogy nem az ő gyereke, hiszen ha téged választott, akkor gyerekestül együtt választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!